Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #176: Lze objevit cestu k sobě samému skrze zakázené látky?

MNV #176: Lze objevit cestu k sobě samému skrze zakázené látky?

Obrázek epizody MNV #176: Lze objevit cestu k sobě samému skrze zakázené látky?

Poslechněte si podcast

4. 8. 2020

8 min

V posledních několika epizodách jsem hodně mluvil o egu, rolích, do kterých vstupujeme, o naší zdravé identitě, ale i práci s našimi hodnotami. Dostal jsem na tato témata několik zpráv od vás, mých pravidlených posluchačů, a překvapilo mě, jak moc vás tato témata zajímají a také jaké názory na to máte vy. Jsem skutečně velmi rád za každou zpětnou vazbu a byl bych nerad, aby tadyto moje povídání vyznělo tak, že si myslím, že mám ve všem pravdu. Naopak - jsem vděčný za každý názor.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.