Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #175: Jak porazit nervozitu

MNV #175: Jak porazit nervozitu

Obrázek epizody MNV #175: Jak porazit nervozitu

Poslechněte si podcast

3. 8. 2020

7 min

Podcast s Petrou Bouškovou mě opravdu moc bavil, to nahrávání tohoto podcastu vyplynulo tak nějak přirozeně z našeho koučinku, když do mě Petra drtila všechny ty její zkušenosti a know how spojené s prezentováním. Během samotného koučinku jsem došel k několik aha momentům a díky Petře jsem si uvědomil co, jak a proč je dobré používat při prezentování. Ještě víc mě při rozhovoru překvapilo, k jakým tématům jsem se dostali a jak moc to souviselo s tématy o kterých jsem zrovna mluvil.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.