Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody MNV #140: Proč se cítí “prázdně” i přesto, že má vše, co si může přát

MNV #140: Proč se cítí “prázdně” i přesto, že má vše, co si může přát

Obrázek epizody MNV #140: Proč se cítí “prázdně” i přesto, že má vše, co si může přát

Poslechněte si podcast

15. 6. 2020

10 min

Rád bych se s Vámi dnes podělil o zprávu jedné z posluchaček podcastu Myšlením na vrchol. Zprávu mi do mailu poslala posluchačka Marie, která reagovala na nedávný podcast, kde jsem mluvil o smyslu života a principu Ikigai. Marie píše, že jsem se v jejím případě trefil přesně do toho, co ona sama poslední dobou prožívá. Napadlo mě, že možná nebude sama, kdo má podobný příběh a podobné pocity a tak jsem se rozhodl s jejím příběhem seznámit  i další posluchače.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.