🎙️ Vítám vás u další epizody podcastu Myšlením na vrchol! Dnes se ponoříme do světa české čokoládové výroby. Hostem je spolumajitel prežské čokolády Petr Kovařík. Jak se českým čokoládám daří na globálním trhu? Co znamená kvalita v ruční výrobě čokolády a jak se malé české firmy vyrovnávají s obrovskou konkurencí světových gigantů, jako je Barry Callebaut? To a mnohem více se dozvíte v této epizodě! 🍫
✨ Témata této epizody:
Ruční výroba čokolády v Česku: Tradice vs. masová produkce
Mezinárodní úspěchy českých čokoládových značek
Inovace v čokoládě: Jak korálovec ježatý obohacuje české produkty
Výzvy a budoucnost českého čokoládového průmyslu
🔔 Nezapomeňte se přihlásit k odběru, dát like a sdílet s přáteli! Podělte se s námi o vaše myšlenky v komentářích. Jakou čokoládu máte nejraději vy? Jak vnímáte budoucnost české čokolády?
🎙️ Vítám vás u další epizody podcastu Myšlením na vrchol! Dnes se ponoříme do světa české čokoládové výroby. Hostem je spolumajitel prežské čokolády Petr Kovařík. Jak se českým čokoládám daří na globálním trhu? Co znamená kvalita v ruční výrobě čokolády a jak se malé české firmy vyrovnávají s obrovskou konkurencí světových gigantů, jako je Barry Callebaut? To a mnohem více se dozvíte v této epizodě! 🍫
✨ Témata této epizody:
Ruční výroba čokolády v Česku: Tradice vs. masová produkce
Mezinárodní úspěchy českých čokoládových značek
Inovace v čokoládě: Jak korálovec ježatý obohacuje české produkty
Výzvy a budoucnost českého čokoládového průmyslu
🔔 Nezapomeňte se přihlásit k odběru, dát like a sdílet s přáteli! Podělte se s námi o vaše myšlenky v komentářích. Jakou čokoládu máte nejraději vy? Jak vnímáte budoucnost české čokolády?
Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj.
Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.