Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #807 Nic mi nechybělo, ale já věděla, že právě to mě zabije. Říká žena, která v 45 začala žít nový život.

#807 Nic mi nechybělo, ale já věděla, že právě to mě zabije. Říká žena, která v 45 začala žít nový život.

Obrázek epizody #807 Nic mi nechybělo, ale já věděla, že právě to mě zabije. Říká žena, která v 45 začala žít nový život.

Poslechněte si podcast

15. 1. 2023

53 min

O epizodě podcastu

Krásné auto, vlastní dům a slibně rozjetá kariéra.

Na první pohled ji v životě nic nescházelo, ale přesto se necítili opravdově šťastná. Aleně Čermákové bylo 45 let, když ze dne na den dala výpověď v práci a odletěla na 14 dní mimo republiku. Tehdy netušila kde vezme peníze na hypotéku, nebo další podobné závazky a v rozhovoru pro podcast #Myslenimnavrchol přiznává, že právě z toho měla největší obavy.  Nakonec strávila mimo republiku šest měsíce a rozhodně nelituje. Po návratu začala nový život ve kterém poznala nového životního partnera a společně založili firmu, kde už pracují také jejich děti.
Jak Alena překonala zbytečné obavy?
Co by poradila všem lidem, kteří mají pocit, že už jim ujel vlak na nové začátky?

Nejen to se dozvíte v dnešním podcastu, věřím že i pro vás bude naše povídání inspirací pro lepší život.

Krásné auto, vlastní dům a slibně rozjetá kariéra. Na první pohled ji v životě nic nescházelo, ale přesto se necítili opravdově šťastná. Aleně Čermákové bylo 45 let, když ze dne na den dala výpověď v práci a odletěla na 14 dní mimo republiku. Tehdy netušila kde vezme peníze na hypotéku, nebo další podobné závazky a v rozhovoru pro podcast #Myslenimnavrchol přiznává, že právě z toho měla největší obavy.  Nakonec strávila mimo republiku šest měsíce a rozhodně nelituje. Po návratu začala nový život ve kterém poznala nového životního partnera a společně založili firmu, kde už pracují také jejich děti.  Jak Alena překonala zbytečné obavy? Co by poradila všem lidem, kteří mají pocit, že už jim ujel vlak na nové začátky? Nejen to se dozvíte v dnešním podcastu, věřím že i pro vás bude naše povídání inspirací pro lepší život.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.