Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #806 Přestaňme ronit slzy pro lidi, kteří si je nezaslouží.

#806 Přestaňme ronit slzy pro lidi, kteří si je nezaslouží.

Obrázek epizody #806 Přestaňme ronit slzy pro lidi, kteří si je nezaslouží.

Poslechněte si podcast

13. 1. 2023

10 min

O epizodě podcastu

Občas uroníme slzu pro lidi, kteří si ji nezaslouží.

A vůbec nezáleží zda se jedná slzu lítosti, vzteku, nebo snad slzu smíchu. Je úplně jedno zda nás rozčílil nezodpovědný kolega, nebo rozplakal kdokoliv blízký.

Ve výsledku každá uroněná slza nás může v životě něco naučit, pokud ji to dovolíme.

Jenže mi se často za své slzy stydíme. Schováme je za silácké řeči a později, když jsme sami a nikdo nás nevidí, tak je utřeme do polštáře.

V dnešním podcastu #Myslenimnavrchol přináším zkušenost, která i mě v životě pomohla přestat reagovat unáhleně a trápit se pro lidi, kteří si to nezaslouží. Snad i pro vás bude inspirací...

Občas uroníme slzu pro lidi, kteří si ji nezaslouží. A vůbec nezáleží zda se jedná slzu lítosti, vzteku, nebo snad slzu smíchu. Je úplně jedno zda nás rozčílil nezodpovědný kolega, nebo rozplakal kdokoliv blízký. Ve výsledku každá uroněná slza nás může v životě něco naučit, pokud ji to dovolíme. Jenže mi se často za své slzy stydíme. Schováme je za silácké řeči a později, když jsme sami a nikdo nás nevidí, tak je utřeme do polštáře. V dnešním podcastu #Myslenimnavrchol přináším zkušenost, která i mě v životě pomohla přestat reagovat unáhleně a trápit se pro lidi, kteří si to nezaslouží. Snad i pro vás bude inspirací...

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.