Pamatuji si, když jsem jako malý kluk nemohl dospat Štědrého dne. Celou noc jsem se těšil na ten moment, kdy uvidím hromadu dárků pod stromečkem. Přinese mi Ježíšek vše, co jsem si přál? Jak to ten Ježíšek dělá, že obdaruje všechny děti?
Když nastal moment, kdy tatínek nenápadně zazvonil u vánočního stromečku a moje dětská dušička spatřila hromadu dárků, rázem zapomněla jak na všechny pochyby, tak i na všechna přání. Bez ohledu na to, zda byla všechna přání splněna, byl můj dětský svět zaplaven radostí.
Vzpomínáte ještě někdy na dětství?
Měli jste to podobně?
Po čem Vaše dětská dušička nejvíce prahla?
Po čem Vaše srdce touží dnes?
V dalším podcastu #Myslenimnavrchol ukazuji zaručený způsob, který nás naplní dětskou radostí i v dospělosti. A to nejen o Vánocích…
Pamatuji si, když jsem jako malý kluk nemohl dospat Štědrého dne. Celou noc jsem se těšil na ten moment, kdy uvidím hromadu dárků pod stromečkem. Přinese mi Ježíšek vše, co jsem si přál? Jak to ten Ježíšek dělá, že obdaruje všechny děti? Když nastal moment, kdy tatínek nenápadně zazvonil u vánočního stromečku a moje dětská dušička spatřila hromadu dárků, rázem zapomněla jak na všechny pochyby, tak i na všechna přání. Bez ohledu na to, zda byla všechna přání splněna, byl můj dětský svět zaplaven radostí. Vzpomínáte ještě někdy na dětství? Měli jste to podobně? Po čem Vaše dětská dušička nejvíce prahla? Po čem Vaše srdce touží dnes? V dalším podcastu #Myslenimnavrchol ukazuji zaručený způsob, který nás naplní dětskou radostí i v dospělosti. A to nejen o Vánocích…
Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj.
Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.