Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #794 Jan Markel: “Potřebujeme pochopit, že každý vztah jednou skončí"

#794 Jan Markel: “Potřebujeme pochopit, že každý vztah jednou skončí"

Obrázek epizody #794 Jan Markel: “Potřebujeme pochopit, že každý vztah jednou skončí"

Poslechněte si podcast

12. 12. 2022

59 min

O epizodě podcastu

"Klient se kterým jsem nedávno pracoval měl trable ve vztahu a zeptal se mě – Jak má dosáhnout aby partnerka nedělala co mi není příjemné? V tu chvíli jsem mu vysvětlil, že nemůže přebírat odpovědnost za rozhodnutí druhých lidí. Jediné co můžeš udělat je respektovat druhé lidi, a současně se držet odpovědnosti za vlastní rozhodnutí. Neříkám že je to vždy snadné, je to však nezbytné, abychom v životě zdravě prospívali.  Občas malinko cynicky, avšak s úsměvem říkám – Každý vztah jednou skončí. Nemyslím tím však, že bych měli skákat z jednoho vztahu do druhého."

I tyto myšlenky zazněly v dnešním podcastu Myšlením na vrchol, jehož hostem byl profesionální kouč Jan Markel. Řeč ale nebyla jen vztazích, mnohem více jsem se bavili o životě jako takovém.

Jak se neztratit sami v sobě a udržet si zdravou mysl v každé době?

Jak pečovat o svou vnitřní kvalitu?

Jak žít Opravdový život?

V dnešním rozhovoru najdete mnoho odpovědí na inspirativní otázky. Kéž i vám pomohou žít kvalitnější život ve všech oblastech.

"Klient se kterým jsem nedávno pracoval měl trable ve vztahu a zeptal se mě – Jak má dosáhnout aby partnerka nedělala co mi není příjemné? V tu chvíli jsem mu vysvětlil, že nemůže přebírat odpovědnost za rozhodnutí druhých lidí. Jediné co můžeš udělat je respektovat druhé lidi, a současně se držet odpovědnosti za vlastní rozhodnutí. Neříkám že je to vždy snadné, je to však nezbytné, abychom v životě zdravě prospívali.  Občas malinko cynicky, avšak s úsměvem říkám – Každý vztah jednou skončí. Nemyslím tím však, že bych měli skákat z jednoho vztahu do druhého."  I tyto myšlenky zazněly v dnešním podcastu Myšlením na vrchol, jehož hostem byl profesionální kouč Jan Markel. Řeč ale nebyla jen vztazích, mnohem více jsem se bavili o životě jako takovém. Jak se neztratit sami v sobě a udržet si zdravou mysl v každé době? Jak pečovat o svou vnitřní kvalitu? Jak žít Opravdový život? V dnešním rozhovoru najdete mnoho odpovědí na inspirativní otázky. Kéž i vám pomohou žít kvalitnější život ve všech oblastech.

Popis podcastu

Chcete dosahovat lepších profesionálních výsledků v zaměstnání nebo podnikání? Nečekejte na úspěch. Jděte si pro něj. Podcast Myšlením na vrchol je každodenní inspirací a přibližuje osobní rozvoj, kariéru a podnikání. Součástí jsou i rozhovory s těmi, kdo vám mohou předat své zkušenosti a know how.