Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 004 Experimentovat v podnikání jsem se naučila ve vědě - Ingrid Dach, copywriterka a marketingová mentorka

004 Experimentovat v podnikání jsem se naučila ve vědě - Ingrid Dach, copywriterka a marketingová mentorka

Obrázek epizody 004 Experimentovat v podnikání jsem se naučila ve vědě - Ingrid Dach, copywriterka a marketingová mentorka

Poslechněte si podcast

1. 6. 2022

43 min

O epizodě podcastu

Ingrid Dach je COPYWRITERKA a MARKETINGOVÁ MENTORKA, která se specializuje na prodejní kampaně na online produkty.
Učí ženy tvořit fungující texty a úspěšné kampaňové strategie, experimentovat v podnikání a dobře se u toho bavit.
Za poslední tři roky dokázala Ingrid vybudovat obrovskou fanouškovskou základnu.
Vede jednu z největších podnikatelských komunit v Česku. Její Facebook skupina Hvězdy online podnikání už má na 7.600 členů.

V rozhovoru se dozvíte, jak se Ingrid dostala od své původní profese ve vědě k online podnikání,
jak se jí podařilo prosadit,
na jaké úspěchy svých klientek je pyšná,
co by dnes udělala jinak,
ale i to, co je její největší neřest.

Více o Ingrid najdete například na www.ingriddach.cz

Pokud budujete osobní značku a chcete být vidět a slyšet, nechte se inspirovat v mé Facebookové skupině Buďte vidět & slyšet
nebo přijďte na můj web www.danielapodolkova.com .

Další rozhovory můžete sledovat i na mém YouTube Buďte vidět & slyšet .
Propojme se na LinkedIn .

#budtevidetaslyset

--- Send in a voice message: https://anchor.fm/daniela-podolkova/message

Ingrid Dach je COPYWRITERKA a MARKETINGOVÁ MENTORKA, která se specializuje na prodejní kampaně na online produkty.
Učí ženy tvořit fungující texty a úspěšné kampaňové strategie, experimentovat v podnikání a dobře se u toho bavit.
Za poslední tři roky dokázala Ingrid vybudovat obrovskou fanouškovskou základnu.
Vede jednu z největších podnikatelských komunit v Česku. Její Facebook skupina Hvězdy online podnikání už má na 7.600 členů.

V rozhovoru se dozvíte, jak se Ingrid dostala od své původní profese ve vědě k online podnikání,
jak se jí podařilo prosadit,
na jaké úspěchy svých klientek je pyšná,
co by dnes udělala jinak,
ale i to, co je její největší neřest.

Více o Ingrid najdete například na www.ingriddach.cz

Pokud budujete osobní značku a chcete být vidět a slyšet, nechte se inspirovat v mé Facebookové skupině Buďte vidět & slyšet
nebo přijďte na můj web www.danielapodolkova.com .

Další rozhovory můžete sledovat i na mém YouTube Buďte vidět & slyšet .
Propojme se na LinkedIn .

#budtevidetaslyset

Popis podcastu

INSPIRACE a TIPY pro ambiciózní podnikavé ženy a manažerky, které si jdou za svými sny. Daniela Podolková si do svého podcastu zve podnikatele, freelancery i osobnosti, jejichž příběhy úspěchu, drobných neúspěchů a vykračování za hranice komfortní zóny by vám neměly uniknout. Chcete se posunout ve své práci i v životě? Pak jste tady správně. Více o Daniele na www.danielapodolkova.com.