Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody BroňaCast 113💂Jak konečně začít s angličtinou

BroňaCast 113💂Jak konečně začít s angličtinou

Obrázek epizody BroňaCast 113💂Jak konečně začít s angličtinou

Poslechněte si podcast

8. 1. 2025

19 min

O epizodě podcastu

Mám moc práce... Vůbec není čas... Na jazyky nemám buňky... Jsem na to už starý... Důvodů, proč se anglicky neučit, už jsem slyšel vážně hromadu. Jestli ale patříte mezi ty, kteří to vzdát prostě nechtějí, jste tady správně. Mám pro vás praktické a osvědčené tipy, jak letos s angličtinou konečně začít. Bez ohledu na věk, nadání nebo rozpočet. 📚 Zjednodušené knihy v angličtině (článek na blogu) 📺 Jak přemýšlet anglicky (video) 📝 Zjistěte svou úroveň angličtiny (test) 🎁 50% slevy na všechny mé kurzy 👩‍🏫 Najděte si skvělého učitele ve Virtuální jazykovce 📬 Přihlaste si Broňův vychytaný newsletter
Mám moc práce... Vůbec není čas... Na jazyky nemám buňky... Jsem na to už starý... Důvodů, proč se anglicky neučit, už jsem slyšel vážně hromadu. Jestli ale patříte mezi ty, kteří to vzdát prostě nechtějí, jste tady správně. Mám pro vás praktické a osvědčené tipy, jak letos s angličtinou konečně začít. Bez ohledu na věk, nadání nebo rozpočet. 📚 Zjednodušené knihy v angličtině (článek na blogu) 📺 Jak přemýšlet anglicky (video) 📝 Zjistěte svou úroveň angličtiny (test) 👩‍🏫 Najděte si skvělého učitele ve Virtuální jazykovce 📬 Přihlaste si Broňův vychytaný newsletter

Popis podcastu

Chcete si zlepšit nebo oprášit svoji angličtinu, ale nedaří se vám najít čas v nabitém kalendáři? BroňaCast je tady přesně pro vás! Nadšený učitel Broňa Sobotka přináší pravidelnou dávku angličtiny do vašich uší. Své znalosti si tak můžete zdokonalovat třeba i během cesty do práce, u vaření nebo při sportu. 😉