Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody BroňaCast 054 - Tom Czaban ⭐ V Česku se s typicky britským smalltalkem o počasí nechytám

BroňaCast 054 - Tom Czaban ⭐ V Česku se s typicky britským smalltalkem o počasí nechytám

Obrázek epizody BroňaCast 054 - Tom Czaban ⭐ V Česku se s typicky britským smalltalkem o počasí nechytám

Poslechněte si podcast

9. 4. 2022

32 min

O epizodě podcastu

V Českých Budějovicích by chtěl žít každý. Dokonce i Tom Czaban, rodilý mluvčí z Anglie, učitel angličtiny a také autor skvělé knihy o nejčastějších chybách Čechů v angličtině. V tomto rozhovoru si spolu povídáme právě o tom, jak nás Čechy vnímají lidé z Anglie, o učení se češtiny, angličtině, nejčastějších chybách, ale také třeba o českém a anglickém humoru. Tom je super sympaťák a já doufám, že si rozhovor užijete stejně jako já. :)

Tom’s website: www.tomczaban.com
The book is at:

Speciální slevový kód: BRONA 25 (na slevu 25 %) + vše co utratíte, půjde na pomoc Ukrajině.

V Českých Budějovicích by chtěl žít každý. Dokonce i Tom Czaban, rodilý mluvčí z Anglie, učitel angličtiny a také autor skvělé knihy o nejčastějších chybách Čechů v angličtině. V tomto rozhovoru si spolu povídáme právě o tom, jak nás Čechy vnímají lidé z Anglie, o učení se češtiny, angličtině, nejčastějších chybách, ale také třeba o českém a anglickém humoru. Tom je super sympaťák a já doufám, že si rozhovor užijete stejně jako já. :)

Tom's website: TomCzaban.com
The book is at: 101 English mistakes Czech make

Speciální slevový kód: BRONA 25 (na slevu 25 %) + vše co utratíte, půjde na pomoc Ukrajině.

Popis podcastu

Chcete si zlepšit nebo oprášit svoji angličtinu, ale nedaří se vám najít čas v nabitém kalendáři? BroňaCast je tady přesně pro vás! Nadšený učitel Broňa Sobotka přináší pravidelnou dávku angličtiny do vašich uší. Své znalosti si tak můžete zdokonalovat třeba i během cesty do práce, u vaření nebo při sportu. 😉