Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #126 František Pojsl – 12 let u policie na Havaji. Předtím jsem byl ve SWAT a steward...

BROCAST

Brocast

Zábava

#126 František Pojsl – 12 let u policie na Havaji. Předtím jsem byl ve SWAT a steward...

Obrázek epizody #126 František Pojsl – 12 let u policie na Havaji. Předtím jsem byl ve SWAT a steward...

BROCAST

Poslechněte si podcast

Včera

2 hod 11 min

Aloha! Do další epizody dorazil policista Frank z Havaje aka František Pojsl z Krnova, který si před 30 lety zabalil kufr a odletěl do Spojených států za lepším životem. Dnes už 12 let slouží u havajské policie. Ale nebylo tomu tak vždy…

Předtím pracoval jako dělník na stavbě, steward u Delta Airlines a toužil dostat se k FBI nebo SWAT. V podcastu jsme probrali celý jeho příběh - od začátků v USA přes to, jak se Amerika změnila po 11. září 2001, až po cestu z mrazivého Chicaga na slunečnou Havaj. Probrali jsme co obnáší práce havajského policisty, s jakými problémy se ostrovy potýkají a jaké je to vůbec žít v místě, kam většina z nás touží letět na dovolenou?

Aroha!

----------

VŠECHNY EPIZODY ZCELA ZDARMA & PŘEHLEDNĚ

CHCI VÁS PODPOŘIT & ZÁROVEŇ UDĚLAT NĚCO PRO VLASTNÍ ZDRAVÍ

• Aroha.cz⁠ - Naše přírodní a nejkvalitnější doplňky stravy. Podpořeno vědeckými studiemi.
  • ⁠YouTube⁠ - Děkujeme vám za odběr.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ

PARTNEŘI BROCASTU

Popis podcastu

Brocast jsou dlouhé a přátelské rozhovory bez data spotřeby. U ohně a se skleničkou vína. Všechny epizody jsou zcela zdarma. Podcast uvádí bráchové Adam & Tomáš.