
Pochoutkový rok: Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 2. 2025

O epizodě podcastu
Dnes: Připomeneme si jeden z úspěšných sladkých receptů z minulých let. A protože milujeme palačinky, uděláme si takovou jejich obdobu, ale z bramborového těsta. S přípravou přesňáků nám poradí Magdalena Legáthová /Magdalena Legátová/ z Vysokého Mýta. Čeká vás další rada z etikety Ladislava Špačka. Poradíme, jak se přihlásit do nového ročníku naší kulinářské soutěže.
Recept: Přesňáky Magdaleny Legáthové plné povidel s mákem si zamilujete víc než palačinky. Rada z etikety: K mazání másla použijte výhradně tupý nožík. Hotelová snídaně. Soutěž o kuchařku.
Popis podcastu
Nejposlouchanější regionální stanice Českého rozhlasu.