Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 110) Harry Potter a Fénixův řád - Nová píseň Moudrého klobouku (Kapitola 11.)

Bradavický expres

Bradavický expres PODCAST

Knihy

,

Umění

110) Harry Potter a Fénixův řád - Nová píseň Moudrého klobouku (Kapitola 11.)

Obrázek epizody 110) Harry Potter a Fénixův řád - Nová píseň Moudrého klobouku (Kapitola 11.)

Bradavický expres

Poslechněte si podcast

Včera

24 min

O epizodě podcastu

Dnes budeme svědky rozřazování prvňáčků do svých nových kolejí. Kromě toho nás ale čeká nová píseň Moudrého klobouku, jak už název kapitoly napovídá. Já jsem si dovolil ji celou "odrecitovat", tak snad to vaše uši přežijí. No a na závěr se Harry střetne s krutou realitou toho, že i někteří z jeho nejbližších...mu zkrátka nevěří.

Dnes budeme svědky rozřazování prvňáčků do svých nových kolejí. Kromě toho nás ale čeká nová píseň Moudrého klobouku, jak už název kapitoly napovídá. Já jsem si dovolil ji celou "odrecitovat", tak snad to vaše uši přežijí. No a na závěr se Harry střetne s krutou realitou toho, že i někteří z jeho nejbližších...mu zkrátka nevěří.

Obsah epizody:

00:42 - Kočáry, Hagrid, testrálové
02:19 - Velká síň a drby
02:57 - Hagrid chybí, tajná mise
03:45 - Umbridgeová u stolu
04:39 - Zařazování a píseň
10:22 - Brumbálův pozdrav a hostina
11:28 - Nickovo varování, Ronův trapas
14:12 - Pravidla a změny
15:37 - Umbridgeová: projev
18:34 - Reakce a výklad Hermiony
19:20 - Odchod, heslo, ložnice
21:46 - Hádka se Seamusem, Ron zasahuje
23:06 - Nevilleova podpora, Harryho pochyby

Popis podcastu

Nastupovat! Bradavický expres právě odjíždí. Vydejte se semnou na cestu světem Harryho Pottera, kde si podrobně rozebereme všechny knihy, filmy, postavy, kouzla a mnoho dalšího. To vše a ještě více vás čeká každou neděli. Podpořit podcast můžeš zde: bit.ly/4m54u5L https://linktr.ee/bradavickyexpres