Martin Masár je inženýr potravinářské chemie a biotechnologií. Zároveň je autorem projektu Okem Chemika známého z Instagramu a mnozí jej znají také jako certifikovaného výživového poradce. Kromě toho je milovníkem silového trojboje, kterému se věnuje jako aktivní sportovec. Dnes nám ve své přednášce pověděl o jedlém hmyzu, o kterém se mluví jako o bílkovině budoucnosti. V přednášce se mimo jiné dozvíte: 🔸Podle čeho se dá klasifikovat hmyz jako jedlý či nejedlý? 🔸Kolik jedlých druhů hmyzu známe? 🔸Jaké nutriční hodnoty ukrývá jedlý hmyz? 🔸Dá se jedlý hmyz považovat za zdroj bílkovin budoucnosti? 🔸Jak jedlý hmyz chutná a jak vypadá jeho produkce? 🔸Jak je možné, že jste jedlý hmyz s vysokou pravděpodobností už jedli a ani o tom nevíte?
Martin Masár je inženýr potravinářské chemie a biotechnologií. Zároveň je autorem projektu Okem Chemika známého z Instagramu a mnozí jej znají také jako certifikovaného výživového poradce. Kromě toho je milovníkem silového trojboje, kterému se věnuje jako aktivní sportovec. Dnes nám ve své přednášce pověděl o jedlém hmyzu, o kterém se mluví jako o bílkovině budoucnosti.
V přednášce se mimo jiné dozvíte:
🔸Podle čeho se dá klasifikovat hmyz jako jedlý či nejedlý? 🔸Kolik jedlých druhů hmyzu známe?
🔸Jaké nutriční hodnoty ukrývá jedlý hmyz?
🔸Dá se jedlý hmyz považovat za zdroj bílkovin budoucnosti? 🔸Jak jedlý hmyz chutná a jak vypadá jeho produkce?
🔸Jak je možné, že jste jedlý hmyz s vysokou pravděpodobností už jedli a ani o tom nevíte?
Booster Academy je nový edukativní GymBeam podcast, který nabízí řadu přednášek na různá témata z oblasti fitness, sportu, zdravého životního stylu či wellbeing. Slova se v něm chopí odborníci z daných oblastí, kteří vás naboostují přívalem zajímavých informací. Přejeme vám příjemný poslech. 💪