K svátku svatého Martina 11. listopadu neodmyslitelně patří ochutnávka prvního letošního vína a pečená husa. Podle vinaře Martina Vajčnera z Hodonic na Znojemsku se ale vyplatí počkat si pár měsíců až víno dokončí přirozený proces. Svatomartinská vína jsou totiž hojně ovlivněná moderními zásahy. Co si tedy na podzim otevřít, proč upřednostňuje naturální vína, a proč je téměř nadlidský výkon nyní koupit vinici na Znojemsku, prozradil Martin Vajčner v Blesk Podcast.
K svátku svatého Martina 11. listopadu neodmyslitelně patří ochutnávka prvního letošního vína a pečená husa. Podle vinaře Martina Vajčnera z Hodonic na Znojemsku se ale vyplatí počkat si pár měsíců až víno dokončí přirozený proces. Svatomartinská vína jsou totiž hojně ovlivněná moderními zásahy. Co si tedy na podzim otevřít, proč upřednostňuje naturální vína, a proč je téměř nadlidský výkon nyní koupit vinici na Znojemsku, prozradil Martin Vajčner v Blesk Podcast.
Blesk Podcast sleduje aktuální témata a představuje vám neobyčejné životní zkušenosti pozvaných hostů. Každý díl odkrývá živé kauzy a přináší také mrazivá svědectví z aktuálních kriminálních vyšetřování nebo soudních síní.