Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Народний депутат Інна Совсун: ми знаємо 109 загиблих дітей поіменно, до інших не можемо потрапити

Народний депутат Інна Совсун: ми знаємо 109 загиблих дітей поіменно, до інших не можемо потрапити

Obrázek epizody Народний депутат Інна Совсун: ми знаємо 109 загиблих дітей поіменно, до інших не можемо потрапити

Poslechněte si podcast

20. 3. 2022

19 min

O epizodě podcastu

#NoFlyZone – цей заклик до світу щодня робить Україна. Одним з голосів в іноземних ЗМІ стала народна депутатка українського парламенту Інна Совсун. За три тижні війни вона вже провела 260 ефірів і 260 разів розповіла на весь світ про фашистські злочини Путіна і росіян в Україні. Сьогодні Blesk.cz попросив Інну Совсун розповісти докладніше про останні події в Україні. Blesk.cz publikuje nejnovější zprávy o válce na Ukrajině v ruštině, aby pomohl šířit nezkreslený obraz toho, co se na Ukrajině skutečně děje. Česká verze článku ZDE.

#NoFlyZone – цей заклик до світу щодня робить Україна. Одним з голосів в іноземних ЗМІ стала народна депутатка українського парламенту Інна Совсун. За три тижні війни вона вже провела 260 ефірів і 260 разів розповіла на весь світ про фашистські злочини Путіна і росіян в Україні. Сьогодні Blesk.cz попросив Інну Совсун розповісти докладніше про останні події в Україні. Blesk.cz publikuje nejnovější zprávy o válce na Ukrajině v ruštině, aby pomohl šířit nezkreslený obraz toho, co se na Ukrajině skutečně děje. Česká verze článku ZDE.

Popis podcastu

Blesk Podcast sleduje aktuální témata a představuje vám neobyčejné životní zkušenosti pozvaných hostů. Každý díl odkrývá živé kauzy a přináší také mrazivá svědectví z aktuálních kriminálních vyšetřování nebo soudních síní.