Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 3/5 Moto trip Balkán 2023 - Viděli jsme UFO?

3/5 Moto trip Balkán 2023 - Viděli jsme UFO?

Obrázek epizody 3/5 Moto trip Balkán 2023 - Viděli jsme UFO?

Poslechněte si podcast

14. 6. 2024

16 min

O epizodě podcastu

V tomto pokračování naší cesty po Balkáně uvidíte nádherné cesty Bosny a Hercegoviny. BiH je nádherné místo, které jsme již navštívili tak jsme si ho jeli vážně užít. #balkan #offroad #trip #moto #trailblazers #ufo Vyrelaxovaní a odpočatí jsem vyrazili z Drvaru (Etno Selo Dodig) na Šumnjaci (krásná rychlá šotolina s nádherným okolím) a cestou se jen kochali a kafíčkovali. Následně jsem objevili nádherné pohoří Cincar, které vám splní veškerá vaše moto očekávání i když je třeba dávat pozor na zaminované území. Absolutně spokojení a nabití energii jsem za hezkého počasí jsem pokračovali směr Lukomir, který byl cílem naší cesty. Lukomir je místo, které nemá cenu popisovat - prostě paráda. Autentické ubytování a super lidi = doporučujeme k návštěvě. Další ráno jsem za hezkého počasí pokračovali směr Bjelašnica a Sarajevo po nádherné rychlé šotolině, která vede až spektakulárním prostředím. Město Sarajevo jsem vynechali a pokračovali dále směr Černá Hora. Přejezd byl po krásné cestě plné zatáček a směřovali jsme na město Kalinovnik. Zde poznáte kvalitu balkánských cest, kde se střídá krásný asfalt s absolutně rozbitou cestou a rozbitými mosty. Následně jsme volili již rychlý přejezd do Černé Hory. Tento díl a naší další tvorbu můžete vidět na Youtube: ⁠https://www.youtube.com/@BikerBoyzGarage?sub_confirmation=1

V tomto pokračování naší cesty po Balkáně uvidíte nádherné cesty Bosny a Hercegoviny. BiH je nádherné místo, které jsme již navštívili tak jsme si ho jeli vážně užít. #balkan #offroad #trip #moto #trailblazers #ufo Vyrelaxovaní a odpočatí jsem vyrazili z Drvaru (Etno Selo Dodig) na Šumnjaci (krásná rychlá šotolina s nádherným okolím) a cestou se jen kochali a kafíčkovali. Následně jsem objevili nádherné pohoří Cincar, které vám splní veškerá vaše moto očekávání i když je třeba dávat pozor na zaminované území. Absolutně spokojení a nabití energii jsem za hezkého počasí jsem pokračovali směr Lukomir, který byl cílem naší cesty. Lukomir je místo, které nemá cenu popisovat - prostě paráda. Autentické ubytování a super lidi = doporučujeme k návštěvě. Další ráno jsem za hezkého počasí pokračovali směr Bjelašnica a Sarajevo po nádherné rychlé šotolině, která vede až spektakulárním prostředím. Město Sarajevo jsem vynechali a pokračovali dále směr Černá Hora. Přejezd byl po krásné cestě plné zatáček a směřovali jsme na město Kalinovnik. Zde poznáte kvalitu balkánských cest, kde se střídá krásný asfalt s absolutně rozbitou cestou a rozbitými mosty. Následně jsme volili již rychlý přejezd do Černé Hory.

Tento díl a naší další tvorbu můžete vidět na Youtube:

⁠https://www.youtube.com/@BikerBoyzGarage?sub_confirmation=1

Popis podcastu

Vítej v Biker Boyz Garage! 🏍️🔥 Máme rádi motorky tak moc, že je nejen řídíme, ale taky přestavujeme k obrazu svému (a občas jim dáme i jméno). Pokud tě zajímá custom culture – tedy přestavby a úpravy motorek – jsi na správném místě! S námi se vydáš na dvou kolech kolem světa, projedeš nejzajímavější trasy a možná se i ztratíš (ale to k dobrodružství patří, ne?). Přinášíme ti příběhy trail blazerů, kteří se nebojí vyrazit za horizont. Nechybí ani zajímavé klipy z moto akcí, nejnovější zprávy ze světa motorek a sem tam nějaká ta kuriozita, která tě zaručeně pobaví. Tak nasedni a nastartuj!