Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 2/5 Moto trip Balkán 2023 - Vinnetou

2/5 Moto trip Balkán 2023 - Vinnetou

Obrázek epizody 2/5 Moto trip Balkán 2023 - Vinnetou

Poslechněte si podcast

31. 5. 2024

19 min

Pokračování cesty skupinky Trailblazers od BikerBoyzGarage. V prvním díle jste viděli začátek naší cesty, která se týkala okolí Plitvických jezer v Chorvatsku. Tento díl popisuje část cesty přes Chorvatsko a jeho národní parky a přejezd do Bosny a Hercegoviny. #balkan #offroad #trip #moto #trailblazers #Vinnetou Za deštivého počasí jsme vyrazil do blízkého národního parku Velebit, který byl z počátku mírně zklamáním, ale jeho konec už plnil naše očekávání. Finální dojezd do městečka Karlobag k moři byl opravdu nádherný a to i mírně španého počasí. Z Karlobagu jsme chvilku pokračovali podél moře do dalšího parku Paklenica, kde jsme si opravdu užili nádherné offroad dobrodružství s našima motorkami. Přes vyhlídky na filmová místa (Vinetou) jsem dorazili promáčení do městečka Maslenica, kde jsem si opět nejprve museli vše vysušit a následně jsme naplánovali další den. Další den jsem projeli nádherné pohoří Mali Alan, kde jsem měli naplánovanou návštěvu filmových míst, kde se natáčel Vinetou. Následně jsem již za mírně lepšího počasí pokračovali k prameni řeky Cetina, kde jsem ještě cestou viděli nádherný vodopád Krčic. Pokračovaní k pramenu Cetiny byla nádherná cesta, a samotné místo má své kouzlo, které asi pozbyde svoji parádu v hlavní sezóně, kdy tam bude strašně lidí. Po návštěvě Cetiny jsem se již stahovali směr Bosna a Hercegovina, kdy jsem cestou ještě navštívili přístupný vojenský prostor Anica Glavica. Toto místo nás trochu zdrželo z důvodu naší špatné volby cesty. Za ještě trochu špatného počasí jsem konečně dorazili do Bosny, která nás přivítala nádherným počasím a nádherným výhledem. Cíl cesty bylo místo kousek od městečka Drvar v motorkářském místě Etno Sello Dodig, které doporučujeme k návštěvě. Tento díl a naší další tvorbu můžete vidět na Youtube: ⁠https://www.youtube.com/@BikerBoyzGarage?sub_confirmation=1

Popis podcastu

Vítej v Biker Boyz Garage! 🏍️🔥 Máme rádi motorky tak moc, že je nejen řídíme, ale taky přestavujeme k obrazu svému (a občas jim dáme i jméno). Pokud tě zajímá custom culture – tedy přestavby a úpravy motorek – jsi na správném místě! S námi se vydáš na dvou kolech kolem světa, projedeš nejzajímavější trasy a možná se i ztratíš (ale to k dobrodružství patří, ne?). Přinášíme ti příběhy trail blazerů, kteří se nebojí vyrazit za horizont. Nechybí ani zajímavé klipy z moto akcí, nejnovější zprávy ze světa motorek a sem tam nějaká ta kuriozita, která tě zaručeně pobaví. Tak nasedni a nastartuj!