Podcast Ateliér 205 - Podcast

OKOVINY
Mluvím o tom, co mě zajímá. Svět, domov, politika, byznys, společnost, sport. Vítejte v podcastu novináře a moderátora Ondřeje Koutníka.
10 epizod
0 odběratelů

Všecko DOBRÝ
Krátké úvahy o každodenních maličkostech i tématech, nad kterými je prostě DOBRÝ se občas zamyslet. Ptá se Johan Mádr, odpovídá Petr Sýkora. Lidsky a s nadhledem :-) Dopřejte si pár DOBRÝCH minut poslechu! Podcast Všecko DOBRÝ přináší nadace Dobrý anděl.
14 epizod
5 odběratelů

eListy.cz
Podcast internetového deníku Elektronické listy - hry, technika, kultura, lidé a společnost.
661 epizod
2 odběratelé

Ptačí řeči
Podcast České společnosti ornitologické o ptácích, lidech a přírodě.
36 epizod
29 odběratelů

Michal Ptacek Podcast
Podcast pro lidi, kteří raději tvoří než boří. Michal Ptáček si zve hosty, kteří posouvají Česko a svět dopředu. Nemluví si nimi jako novinář, ale jako úspěšný i chybující founder CzechCrunche – jednoho z mála nezávislých a ziskových českých médií. Díky tomu se v rozhov…
20 epizod
4 odběratelé

Moje Finance Zlín
Podcast o financích, který vás bude bavit. Bavíme se o finančních návycích, investicích, postojích a aktuálních situacích jednoduše a s humorem. :)
23 epizod
1 odběratel

Pochopit lidi - vývojová psychologie v praxi
Podcast Pochopit lidi je určen dospělým, kteří chtějí lépe porozumět sobě, dětem i vztahům, ve kterých žijí. O každodenních situacích mluvíme z pohledu vývojové psychologie a vlastních zkušeností. Podcastem provázejí Lina Vizelman a Xenie Majznerová.
18 epizod
8 odběratelů

Armedcast
Podcast obchodu Armed.cz. Rozhovory zaměřené na zbraně, sebeobranu, taktiku, armádu, bushcraft, myslivectví a další. Zveme si zajímavé hosty z oboru, nebo si povídáme jen tak ve dvou. Armedcastem vás provází Honza Lesňák a Pavel Zendulka.
18 epizod
5 odběratelů

Věci
Ve světě odborníků přichází podcast, kde se já, věčný student školy života, snažím odhodlaně pochopit vše, co je kolem nás – od vědy po filozofii. Říká se, že kdo věci opravdu chápe, zvládne je vysvětlit i dítěti. Já budu to dítě. Díly najdete v plné délce pouze na http…
43 epizod
22 odběratelů

MÁMY SOBĚ
MÁMY SOBĚ to jsou dvě mámy, které natáčí otevřené rozhovory s inspirativními VIP maminkami o radostech, ale i strastech mateřství🤱🏻 Vše, co k rodičovství patří, bez příkras. Někdy se smějeme, někdy si popláčeme, tak jak to v životě chodí🧡 Od ledna 2025 najdete cel…
86 epizod
80 odběratelů

#VogueCSTalks
Vogue CS přináší sérii podcastů, které přiblíží aktuální vydání, provedou vás světem módy, beauty i wellness a představí řadu osobností a leaders. Za poskytnutí prostoru k natáčení děkujeme Napa Records.
57 epizod
5 odběratelů

Slyšíš MĚ? - Podcast
Druhá série podcastu Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.
34 epizod
1 odběratel

Vepři
Tento podcast si neklade za cíl vyřešení složitých společenských otázek. Slouží jen jako vhled do mysli obyčejných lidí bez ohledu na faktickou přesnost, o kterou se i tak budou aktéři pokoušet. Patreon: https://www.patreon.com/vepri
161 epizod
33 odběratelů

Czech Firearms Podcast
Mluvíme s inspirativními osobnostmi z české i světové střelecké komunity. We talk with inspirational people from the Czech and international shooting community.
86 epizod
23 odběratelů

dm podcast
Poznejte zajímavé osobnosti v našem pravidelném pořadu a vychutnejte si jeho uvolněnou atmosféru. Všechny epizody najdete na webu dm.cz/dmpodcast. Baví vás dm podcast? Odebírejte a sdílejte ho s ostatními. Děkujeme. www.dm.cz/dmpodcast www.activebeauty.cz www.instagr…
80 epizod
23 odběratelů

Sportovec 2.0 – Podcast o životě během kariéry i po ní
Tenhle podcast nevznikl ve studiu. Vznikl v kabině. A až po kariéře. V otevřených rozhovorech mluví profesionální sportovci o věcech, které se běžně neříkají nahlas: o tlaku, penězích, identitě, chybách, pádech i nových začátcích. Moderátor Jan Rajnoch a spoluzakladat…
5 epizod
0 odběratelů

Fotka jako řemeslo
Fotka jako řemeslo je podcast pro všechny milovníky focení, ty, kteří se jím živí, nebo o tom jen uvažují, ale i pro ostatní kreativce. Jiří Lízler, komerční fotograf s dlouholetou praxí, se společně se svou ženou Lu s Vámi podělí o zkušenosti s podnikáním ve fotografii…
73 epizod
21 odběratelů

Hnědá Studánka
Autorský literární podcast. Mech, sirotci, skřítek Kroutílek, Kaleidoskop, petrolejové nebe a třináct měsíců.
4 epizod
0 odběratelů