
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes na naše oblíbené téma, kterým jsou rumy, a to konkrétně rumy britského typu.
Jaké země jsou zástupci této kategorie, co definuje chuť těchto rumů a jaká destilace se používá při výrobě? Podíváme se na ostrov Barbados a posvítíme si na jejich "tři a půl palírny".
Dovoz melasy, práce s cukrem a budeme mluvit i o cognacu, který hraje zajímavou roli.
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Popis podcastu
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
