Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.Dnes na téma pivo s lektorkou Školy čepování a jednou z tváří Institutu PIVO - Luckou Janečkovou.Od žurnalistiky k pivní pípě, brigáda v Lokálu Hamburk a proč není ZOO jako ZOO? Jaká je úroveň českých výčepních, standardy kvality v Lokálech a v čem je jejich úspěch?Co je to Zlatá pípa? Uživí se hospoda jen s pivem v nabídce a v čem tkví skvěle načepované pivo? IPA, APA, Ale, Sour - a co dál? Na zdraví přátelé!Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes na téma pivo s lektorkou Školy čepování a jednou z tváří Institutu PIVO - Luckou Janečkovou.
Od žurnalistiky k pivní pípě, brigáda v Lokálu Hamburk a proč není ZOO jako ZOO? Jaká je úroveň českých výčepních, standardy kvality v Lokálech a v čem je jejich úspěch?
Co je to Zlatá pípa? Uživí se hospoda jen s pivem v nabídce a v čem tkví skvěle načepované pivo? IPA, APA, Ale, Sour - a co dál? Na zdraví přátelé!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!