Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody EP64 - Champagne III. (Miloš Danihelka)

EP64 - Champagne III. (Miloš Danihelka)

Obrázek epizody EP64 - Champagne III. (Miloš Danihelka)

Poslechněte si podcast

8. 12. 2024

35 min

O epizodě podcastu

Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG. Dnes uzavíráme trilogii s královským nápojem champagne a naším skvělým hostem Milošem Danihelkou. Máme říkat cuvée nebo kupáž, betonová káď pro výrobu champagne a proč se používají sudy? Sekundární kvašení v tanku nebo v lahvi, kategorizace champagne a jak vypadají známé champagne domy? Jaké značky jsou srdeční záležitostí Miloše a kam se určitě jet podívat na návštěvu, s čím párovat champagne a jaké nezvyklé kombinace se dají vymyslet ve spojení s vynalézavým kuchařem. Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.Dnes uzavíráme trilogii s královským nápojem champagne a naším skvělým hostem Milošem Danihelkou.Máme říkat cuvée nebo kupáž, betonová káď pro výrobu champagne a proč se používají sudy? Sekundární kvašení v tanku nebo v lahvi, kategorizace champagne a jak vypadají známé champagne domy?Jaké značky jsou srdeční záležitostí Miloše a kam se určitě jet podívat na návštěvu, s čím párovat champagne a jaké nezvyklé kombinace se dají vymyslet ve spojení s vynalézavým kuchařem.Nebuď alkoholik, buď alkoholog!

Popis podcastu

Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií! Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty! Nebuď alkoholik, buď alkoholog!