Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes uzavíráme trilogii s královským nápojem champagne a naším skvělým hostem Milošem Danihelkou.
Máme říkat cuvée nebo kupáž, betonová káď pro výrobu champagne a proč se používají sudy? Sekundární kvašení v tanku nebo v lahvi, kategorizace champagne a jak vypadají známé champagne domy?
Jaké značky jsou srdeční záležitostí Miloše a kam se určitě jet podívat na návštěvu, s čím párovat champagne a jaké nezvyklé kombinace se dají vymyslet ve spojení s vynalézavým kuchařem.
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes uzavíráme trilogii s královským nápojem champagne a naším skvělým hostem Milošem Danihelkou.
Máme říkat cuvée nebo kupáž, betonová káď pro výrobu champagne a proč se používají sudy? Sekundární kvašení v tanku nebo v lahvi, kategorizace champagne a jak vypadají známé champagne domy?
Jaké značky jsou srdeční záležitostí Miloše a kam se určitě jet podívat na návštěvu, s čím párovat champagne a jaké nezvyklé kombinace se dají vymyslet ve spojení s vynalézavým kuchařem.
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!