
EP63 - Champagne II. (Miloš Danihelka)

Poslechněte si podcast
1. 12. 2024
37 min
O epizodě podcastu
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes nás čeká pokračování v královském světě champagne a s tím i skvělý host Miloš Danihelka.
Rozdělení vinic, co je a proč se používá označení vintage a jak se liší jejich výroba od běžných verzí. Odrůdy používané pro champagne, vysazování na vinicích a jaký je proces kvašení.
Růžové víno a jeho popularita a jak je to s variantami, které se doporučuje pít na ledu - realita nebo fikce? A co na to říká náš host?
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.Dnes nás čeká pokračování v královském světě champagne a s tím i skvělý host Miloš Danihelka.Rozdělení vinic, co je a proč se používá označení vintage a jak se liší jejich výroba od běžných verzí. Odrůdy používané pro champagne, vysazování na vinicích a jaký je proces kvašení.Růžové víno a jeho popularita a jak je to s variantami, které se doporučuje pít na ledu - realita nebo fikce? A co na to říká náš host?Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Popis podcastu
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!