Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes ochutnáme ohnivou španělskou inspiraci v centru Prahy - podíváme se na Bistro Špejle se skvělým Honzou Branišem.
Jaký je koncept Špejle, co by dnes udělal Honza jinak a kdy se můžeme těšit na druhou pobočku. Jak je to dnes s personálem, co vše stojí za otevřením takového bistra a jak dlouho vybírali správné místo.
Projdeme český gastrotrh, centrum Prahy a nebudou chybět ani příběhy ze zákulisí.
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes ochutnáme ohnivou španělskou inspiraci v centru Prahy - podíváme se na Bistro Špejle se skvělým Honzou Branišem.
Jaký je koncept Špejle, co by dnes udělal Honza jinak a kdy se můžeme těšit na druhou pobočku. Jak je to dnes s personálem, co vše stojí za otevřením takového bistra a jak dlouho vybírali správné místo.
Projdeme český gastrotrh, centrum Prahy a nebudou chybět ani příběhy ze zákulisí.
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!