Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes se podíváme více na výrobu likéru, konkrétně pak na české likéry, na které se zaměříme s odborníkem Pavlem Švarcem.
Jaká je legislativa pro likéry, zda jsme svědky renesance "zelené" a jak se daří likérům na českém trhu.
Jak se dobré likéry vyrábí, macerace nebo digerace, jak a zda se používají sudy a jaké speciality si Pavel nechává vyrábět.
Parťákem této epizody je e-shop s českými destiláty a likéry www.destilerka.cz - děkujeme!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes se podíváme více na výrobu likéru, konkrétně pak na české likéry, na které se zaměříme s odborníkem Pavlem Švarcem.
Jaká je legislativa pro likéry, zda jsme svědky renesance "zelené" a jak se daří likérům na českém trhu.
Jak se dobré likéry vyrábí, macerace nebo digerace, jak a zda se používají sudy a jaké speciality si Pavel nechává vyrábět.
Parťákem této epizody je e-shop s českými destiláty a likéry www.destilerka.cz - děkujeme!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!