Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes budeme cestovat, a to konkrétně do Martiniku, za lokálními rumy, a naším průvodcem bude osoba nejpovolanější - Pavel Ungr.
Kolik je značek a palíren na Martiniku, čím je lokální rum specifický, co je to apelace AOC a jak se značí lahve rumu.
Jaké jsou rozdíly při výrobě z cukrové třtiny a z melasy, co vše náš host ochutnal a nechybí historky ze zákulisí, kterých má v rukávu více než dost.
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes budeme cestovat, a to konkrétně do Martiniku, za lokálními rumy, a naším průvodcem bude osoba nejpovolanější - Pavel Ungr.
Kolik je značek a palíren na Martiniku, čím je lokální rum specifický, co je to apelace AOC a jak se značí lahve rumu.
Jaké jsou rozdíly při výrobě z cukrové třtiny a z melasy, co vše náš host ochutnal a nechybí historky ze zákulisí, kterých má v rukávu více než dost.
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!