Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Rum nás provází od začátku podcastu, Viktora dokonce v práci každý den a my se dnes podíváme detailněji na výrobu rumu.
Co je to rum, jakou má legislativní stránku, jak se zpracovává třtina, jak důležité je kvašení a jak se liší v různých zemích. Projdeme si destilační zařízení, dubové sudy i to, proč a jak se vypalují a že by při bourbonové krizi byl silně ohrožen i rum.
Co je to andělská daň, kdo je to master blender a co všechno viděl Viktor při svém posledním výletu na Jamajku - to vše stihneme v rámci tohoto dílu.
Parťákem této epizody je web www.drinkito.cz - děkujeme!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Rum nás provází od začátku podcastu, Viktora dokonce v práci každý den a my se dnes podíváme detailněji na výrobu rumu.
Co je to rum, jakou má legislativní stránku, jak se zpracovává třtina, jak důležité je kvašení a jak se liší v různých zemích. Projdeme si destilační zařízení, dubové sudy i to, proč a jak se vypalují a že by při bourbonové krizi byl silně ohrožen i rum.
Co je to andělská daň, kdo je to master blender a co všechno viděl Viktor při svém posledním výletu na Jamajku - to vše stihneme v rámci tohoto dílu.
Parťákem této epizody je web www.drinkito.cz - děkujeme!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!