Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Do třetice všeho dobrého se k nám připojil skvělý Peter Bobula a tentokrát se podíváme na výrobu japonských spiritů.
Procvičíme si výslovnost slovíček, aby nedocházelo k nechtěné záměně, podíváme se na zub jedné velmi důležité houbě a velký prim bude hrát také rýže.
Projdeme si katalog motorek a propojíme dvě společnosti, které toho mají společného možná více, než by se mohlo někomu zdát.
Parťákem této epizody je web www.drinkito.cz - děkujeme!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Do třetice všeho dobrého se k nám připojil skvělý Peter Bobula a tentokrát se podíváme na výrobu japonských spiritů.
Procvičíme si výslovnost slovíček, aby nedocházelo k nechtěné záměně, podíváme se na zub jedné velmi důležité houbě a velký prim bude hrát také rýže.
Projdeme si katalog motorek a propojíme dvě společnosti, které toho mají společného možná více, než by se mohlo někomu zdát.
Parťákem této epizody je web www.drinkito.cz - děkujeme!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!