Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes je naším hostem opět skvělý Peter Bobula a společně se podíváme více na výrobu ginu.
Jaká je legislativa a proč je vcelku snadné si gin vyrobit, jaké bylinky (botanicals) do ginu musí přijít a mohou přijít, jak chutnal původní genever gin a proč by si ho dnes asi jen tak někdo nedal.
Pobavím se i o tom, proč je dnes gin tak populární a dáme pár tipů na koktejly a zajímavá místa.
Parťákem této epizody je web www.drinkito.cz - děkujeme!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes je naším hostem opět skvělý Peter Bobula a společně se podíváme více na výrobu ginu.
Jaká je legislativa a proč je vcelku snadné si gin vyrobit, jaké bylinky (botanicals) do ginu musí přijít a mohou přijít, jak chutnal původní genever gin a proč by si ho dnes asi jen tak někdo nedal.
Pobavím se i o tom, proč je dnes gin tak populární a dáme pár tipů na koktejly a zajímavá místa.
Parťákem této epizody je web www.drinkito.cz - děkujeme!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!