Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes zamíříme do Francie se podívat na zelenou vílu, kterou celý svět zná jako absinthe.
Z čeho se vyrábí, jaké nepříjemnosti skrývá historie toho nápoje, proč má zelenou barvu a kdo se jím chtěl v minulosti léčit?
V jeden moment byl zakázán ve spoustě zemí a bylo i trestné ho jen mít doma. Zapomeňte na zapalování a pojďte si poslechnout, jak správně absinthe pít, aby jste si dopřáli plnohodnotný zážitek.
Dnes to bude ostrá jízda - připravte se, začínáme!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Dnes zamíříme do Francie se podívat na zelenou vílu, kterou celý svět zná jako absinthe.
Z čeho se vyrábí, jaké nepříjemnosti skrývá historie toho nápoje, proč má zelenou barvu a kdo se jím chtěl v minulosti léčit?
V jeden moment byl zakázán ve spoustě zemí a bylo i trestné ho jen mít doma. Zapomeňte na zapalování a pojďte si poslechnout, jak správně absinthe pít, aby jste si dopřáli plnohodnotný zážitek.
Dnes to bude ostrá jízda - připravte se, začínáme!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!