Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Opět se vydáme do Japonska, opět bude naším hostem Kryštof Hordina a dnes si budeme povídat o japonské gastronomii, pohledu na japonskou whisky a jak často náš host do Japonska jezdí.
Projdeme legislativu japonské whisky a co to znamená pro výrobce a projdeme všechny zajímavosti, které náš host zažil.
Nebude chybět téma importovaného alkoholu a jak se k němu staví v japonských barech a restauracích.
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Opět se vydáme do Japonska, opět bude naším hostem Kryštof Hordina a dnes si budeme povídat o japonské gastronomii, pohledu na japonskou whisky a jak často náš host do Japonska jezdí.
Projdeme legislativu japonské whisky a co to znamená pro výrobce a projdeme všechny zajímavosti, které náš host zažil.
Nebude chybět téma importovaného alkoholu a jak se k němu staví v japonských barech a restauracích.
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!