Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Je čas zaletět za našimi amigos a podívat se na historii světoznámé tequily!
V dnešním díle nás navštíví Mitch Buchannon z Wishe, posbíráme spoustu modrých rostlin pro výrobu tequily a dozvíme se, co vlastně výraz tequila označuje.
Pokud chcete vařit svou tequilu, můžete jí vlastně říkat i brandy nebo víno a hlavně potřebujete mít jámu. Zapomeňte na sůl a citron, připoutejte se a vyrážíme - tenhle díl je pořádná jízda! Vamos amigos!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Vítejte u další epizody podcastu ALKOHOLOG.
Je čas zaletět za našimi amigos a podívat se na historii světoznámé tequily!
V dnešním díle nás navštíví Mitch Buchannon z Wishe, posbíráme spoustu modrých rostlin pro výrobu tequily a dozvíme se, co vlastně výraz tequila označuje.
Pokud chcete vařit svou tequilu, můžete jí vlastně říkat i brandy nebo víno a hlavně potřebujete mít jámu. Zapomeňte na sůl a citron, připoutejte se a vyrážíme - tenhle díl je pořádná jízda! Vamos amigos!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!
Alkoholog: podcast, kde se pojí drinky s gastronomií!
Lukáš Kesner a Viktor Gleich tě vezmou na tour po chutích, trendech i zákulisí gastro světa. Nalij si něco dobrého a poslouchej – ať už jsi fanoušek fine diningu, street foodu nebo jen rád objevuješ nové kombinace chutí. Každá epizoda je servírovaná s humorem, nadhledem a zajímavými hosty!
Nebuď alkoholik, buď alkoholog!