Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu CEVRO Talks

CEVRO Talks

Zaposlouchejte se do nového podcastu CEVRO Univerzity! Podcastem provází student magisterského programu Jakub Slavík a diskutuje se zajímavými hosty.

17 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Na cestě.

Na cestě.

Vítejte na cestě! Na cestě životem, rodičovstvím i osobním rozvojem. Na cestě k sobě samým. Často je těžké přijmout, že život je neustálá proměna, nikdy nekončící energie, jejíž tok máme jen a pouze ve svých rukou. Jak na to? Třeba s tímto podcastem! Jsem Věra Švachová,

67 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu 🎙️ Život, který jsem nežila

🎙️ Život, který jsem nežila

Podcast o skutečných životních příbězích, které překvapí, inspirují i otevřou nové pohledy. Nečekané osudy, zapomenuté kapitoly a věci, které se opravdu staly.

9 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Podcast Aleše Kaliny

Podcast Aleše Kaliny

Budujte rovnováhu ve 4 oblastech života s Alešem Kalinou Vítejte v podcastu, který má sílu transformovat váš život ve čtyřech klíčových oblastech. Bez harmonie v těchto sférách ztrácíme dobrý pocit a život postrádá tu pravou šťávu. Jmenuji se Aleš Kalina a jsem autorem

156 epizod

9 odběratelů

Obrázek podcastu Kaleidoskop MMA

Kaleidoskop MMA

Kaleidoskop MMA je český podcast zaměřený na galavečery největší světové organizace smíšených bojových umění - UFC (Ultimate Fighting Championship) a okrajově i dalších. Představení zápasů, galavečerů, novinek, zápasníků a výsledkový servis.

197 epizod

12 odběratelů

Obrázek podcastu Plodné hovory

Plodné hovory

Plodné hovory - podcastová série pro všechny, kteří jsou na cestě za svým vysněným miminkem a ta cesta už je možná dlouhá a bolavá. My jsme na našeho Kristiánka čekali šest let. Za tu dobu jsme poznali spoustu úžasných odborníků, kteří nám pomáhali a zajímavých lidí, je

28 epizod

20 odběratelů

Obrázek podcastu O2 CyberCast

O2 CyberCast

𝐎𝟐 𝐂𝐲𝐛𝐞𝐫𝐂𝐚𝐬𝐭 - podcast pro všechny, koho zajímá kyberprostor a jeho bezpečnost. Moderátor Radek Šichtanc (ředitel interní bezpečnosti O2 Czech Republic) si zve hosty z řad našich kolegů ale i externí známé osobnosti, baví se o novinkách, trendech či fenoménec

35 epizod

15 odběratelů

Obrázek podcastu HOTELOVÝ A REALITNÍ MIXÉR

HOTELOVÝ A REALITNÍ MIXÉR

Podcast ze světa hotelového a realitního byznysu.

58 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Doba webová

Doba webová

Doba webová, je doba webová... Vítejte u podcastu, který vás inspiruje k úspěchu! Každých čtrnáct dnů vám přinášíme směs inspirativních příběhů, praktických tipů a zkušeností z online světa. Společně se ponoříme do fascinujících oblastí HR, marketingu, webových řešení,

11 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Restart systému

Restart systému

Světy technologií o managementu se posouvají dopředu více, než jeden dokáže sledovat. Ať už jste manažer, vedoucí firmy či investor, architekt, vývojář nebo student, podcast je Váš prostor, kde se obohatit o postřehy a inspiraci stojící na praxi, osvědčených postupech

21 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Co je slyšet a co není slyšet

Co je slyšet a co není slyšet

Týdenní podcast o politice, ekonomice a svobodě, kde si povídáme s českými akademiky, analytiky, politiky a dalšími zajímavými osobnostmi. Pořadem provází Martin Pánek.

92 epizod

25 odběratelů

Obrázek podcastu Bod zlomu

Bod zlomu

Podcast nejen o bezpečnosti a politice, kterým vás provází Michal Moroz a Robert Králíček

10 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Hovory

Hovory

Rozhovor s osobností, která má zajímavý osobní i profesní život a názory. Hosty pořadu jsou respektované, ne nutně mediálně známé tváře všech oblastí společnosti. Všechny díly podcastu Hovory můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS neb

2074 epizod

122 odběratelů

Obrázek podcastu U terče

U terče

Nový podcast o stále populárnějším sportu - šipkách. Moderátoři Aleš Skok a Vojtěch Tichava zpovídají šipkařské osobnosti.

41 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Perfect Talk

Perfect Talk

Krása je umění, vy jste inspirací – rozhovory o plastické chirurgii, estetické medicíně a úpravách zevnějšku odborně a bez předsudků.

53 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Proč Právě Já

Proč Právě Já

Jmenuji se Ondra Plachetka, je mi 17 let a od malička žiji na invalidním vozíku. V tomto podcastu vás vezmu na cestu mým životem, plným výzev, úspěchů, ale i každodenních úskalí. Budu s vámi sdílet své zkušenosti, myšlenky a poznatky, které jsem získal během života s ha

7 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Na dúšok s Petkom

Na dúšok s Petkom

Moje meno je Peter Opet, som hudobník, člen skupiny Polemic, spisovateľ a vášnivý milovník slovenského vína. Žijem v Limbachu, kde mám okolo seba skvelých učiteľov, od ktorých som sa o víne veľa naučil. V prvej sérii podcastu som sa v 24 epizódach o kráse vína rozpráv

111 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu Kavky

Kavky

Rozhovorový formát České televize s herci, tvůrci a odborníky je nabitý zajímavostmi o filmové a seriálové tvorbě. Zákulisím natáčení, ale i seriózními tématy veřejnoprávní instituce, vás provedou moderátoři Kavek Jana Peroutková, Jakub Pacner, Petra Tuháčková.

118 epizod

359 odběratelů

Obrázek podcastu Momenty

Momenty

Výběr silných momentů ze setkání s osobnostmi českého kulturního života přináší reflexi jejich tvůrčího života i zamyšlení nad obecnějšími tématy. Mimořádní lidé z nadhledu svého věku hovoří o tom, co má v životě smysl, co je naplňuje, s čím se těžko smiřuje i o tom, co

50 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Fight and Talk

Fight and Talk

Český podcast nejen o MMA a bojových sportech. Podcastem provází Patrik Kincl a Tomáš Kvapil

119 epizod

76 odběratelů

Obrázek podcastu ČERSTVÝ PODCAST BRAWIUM

ČERSTVÝ PODCAST BRAWIUM

Čerstvý podcast z Bali není jen o BRAWIUM. Michal a Julka Shark mluví v podcastu o tématech, zdravého životního stylu, o partnerských vztazích, co jim pomohlo se uzdravit, sdílí zážitky a zkušenosti z Bali. Podělí se s vámi o informace, jak strava a mentální nastavení d

8 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Michal Boháček, Podcast o podnikání v realitách a investování obecně 🎙️🙂

Michal Boháček, Podcast o podnikání v realitách a investování obecně 🎙️🙂

Spolupracuji s realitními makléři, finančními poradci i investory a pomáhám jim: získávat nové klienty pomocí chytrých nástrojů, dat a online marketingu, budovat důvěryhodnou značku a automatizovat část klientské práce, nacházet nové příležitosti pro investice do nemovi

12 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Yatta | Podcast o Japonsku

Yatta | Podcast o Japonsku

Zajímáte se o Japonsko? Nejste v tom sami. Pravidelné týdenní novinky ze země samurajů prokládám tematickými podcasty o všem, co je dobré znát – ať už vyrážíte na svou první cestu, nebo jsou pro vás japonské ostrovy druhým domovem.

207 epizod

56 odběratelů

Obrázek podcastu Úder savcem

Úder savcem

Partnerský podcast Terky a Davida. Novinářka a laktační poradkyně Tereza Mynářová (@najitsicestu) a její manžel David, který je markeťák, si povídají. O každodenním životě se třemi malými dětmi. O práci a dalších aktivitách. O tom, jak jsme se díky rodičovství změnili

37 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Prodejní akademie

Prodejní akademie

Bavíme se o prodeji bez obalu! Chceš se naučit prodávat jako profík a nemuset nikoho nutit ve zprávách? Jsi podnikatel, který se prezentuje v online prostoru? Pak je tohle podcast přímo pro tebe! Úspěšný prodej je provázaný marketingovými strategiemi, mindsetovým nastav

232 epizod

6 odběratelů