Podcast 365 životů

Dva na Jednoho
Jsme komentátoři florbalového klubu Bulldogs Brno a vítáme vás u našeho podcastu Dva na Jednoho. Našich hostů, kterými budou především kluboví hráči a trenéři, se budeme ptát na to, co během své florbalové kariéry prožili. Podcast Dva na Jednoho je dostupný i na Apple p…
7 epizod
0 odběratelů

Jezte, ať vám to sluší
O zdravém vztahu k jídlu a vyváženém stravování. Epizodami provází herečka Tereza Bebarová. Krátký rozhovor na vybrané téma ze světa výživy vede s jednou z nutričních terapeutek – Veronikou Pourovou, nebo Andreou Jakešovou. Přinášíme nejen spoustu zajímavých informací, …
92 epizod
11 odběratelů

CB Trojka | Podcast
Kázání a rozhovory. Věci o kterých věříme, že nám pomáhají být proměňováni Kristem, abychom mohli proměňovat své okolí. Podcast sboru Církve bratrské v Ostravě Trojka.
23 epizod
1 odběratel

Dýmkařův koutek
Když dýmkař stihne mezi potáhnutím i něco kdáknout, zrodí se podcast. Jsem Jakub Kopáček, tvůrce blogu Dýmkařův koutek i autor knížky Dýmkařská bichle, a tohle jsou moje hovory od vodní dýmky. Říká se, že dýmka není mikrofon, proto jej spolu se šlauchem sem tam předám…
65 epizod
11 odběratelů

K jako Kafka
Tento podcast se věnuje osobnosti, životu a dílu spisovatele Franze Kafky. Zabývá se ovšem nejen jím, ale celou dobou, ve které žil, a lidmi, se kterými se potkal a kteří ho ovlivnili.
38 epizod
5 odběratelů

Univerzita Pardubice
Podcast Univerzity Pardubice. Rozhovory s inspirativními vědci, studenty a absolventy. #upce www.upce.cz
111 epizod
5 odběratelů

KLEVETKY
Ahoj všichni! Vítejte u podcastu KLEVETKY🎙️🎧 Místa, kde se nebojíme probrat vše, co se zrovna děje ve světě reality show.🪩 Jsme Kačka a Mína - dlouholeté kamarádky a společně s vámi budeme každý týden rozebírat ty nejšílenější momenty, největší bizáry a občas si dám…
26 epizod
3 odběratelé

ChillyCheeseSportcast
Sportovní podcast s úspěšnými českými sportovci i o nesportovních věcech.
9 epizod
0 odběratelů

Vojta Žižka
O investování, kryptoměnách a nemovitostech se zajímavými osobnostmi ze světa financí. www.youtube.com/c/VojtaZizka
85 epizod
320 odběratelů

sníDANĚ s Šárkou
Podcast pro všechny podnikatele, ve kterém se dozvíte užitečné a aktuální informace ze světa daní a účetnictví srozumitelnou formou. Podcast moderuje Šárka Pelikánová, majitelka účetní a daňové kanceláře Connect Economic Group a lektorka oblíbeného semináře Základy účet…
142 epizod
68 odběratelů

Host Dopoledního expresu
Každý všední den jsou u nás ve studiu zajímaví hosté na aktuální téma. Přinášíme finanční, energetické, zdravotní či sociální poradenství, ale také setkání s populárními severočeskými osobnostmi a odborníky z nejrůznějších oborů. Stačí si vybrat téma, které vás zajímá. …
269 epizod
6 odběratelů

OMG Podcast
Zajímáte se o marketing, média a reklamu? Poslechněte si trendy, novinky a zkušenosti našich hostů v pravidelném OMG Podcastu.
102 epizod
9 odběratelů

13 hříchů rodičovství - Jak z toho ven
Podcast pro všechny, kdo byli někdy dětmi. Pomáháme rodičům i dětem, ať už malým nebo dospělým, ke svobodnějšímu a šťastnějšímu životu i rodičovství.
127 epizod
631 odběratelů

Krajinou ovoce
Podcast o ovocných stromech a sadaření v souladu s přírodou. Potulný sadař Dominik Grohmann a sadař z Vysočiny Honza Oulehla se s Vámi podělí o kouzla spojená s ovocnářstvím i ve spojení s krajinou, životním prostředím či vztahů lidí ke krajině.
22 epizod
21 odběratelů

GERnétic
≈Na vlnách krásy GERnétic≈ Krásná pleť není sci-fi! To je francouzská kosmetika GERnétic. Proto také náš podcast „Na vlnách krásy GERnétic“, kde budeme společně rozebírat péči o pleť, životní styl a vše, co souvisí s půvabem a zdravím kypící pokožkou. Zdaleka to není j…
28 epizod
3 odběratelé

Jamicast - Investiční podcast
Jmenuji se Michala Janatová a jsem majetková a investiční konzultantka. Nejsem superwoman a odborník na vše a proto si v tomto podcastu zvu k mikrofonu k experty na jednotlivé oblasti spojené s investicemi a správou rodinných financí.
35 epizod
1 odběratel

Čas kávičky
Jmenuji se Veronika. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a knihy De(bil)níček. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám o všem možném i nemožném. Aktuálně je moje hlavní téma mateřství. Ta…
114 epizod
101 odběratelů

Bod zlomu
Podcast nejen o bezpečnosti a politice, kterým vás provází Michal Moroz a Robert Králíček
13 epizod
0 odběratelů

![Obrázek podcastu Heal Yourself [CZ]](https://i.actve.net/youradio_news/shows/4/8/48359f35bed390aee8df53c428b4faeb29b2d261.png)
Heal Yourself [CZ]
V podcastu Heal Yourself s vámi budu sdílet mojí vlastní cestu za uzdravením spolu se zkušenostmi, které jsem nasbírala jako průvodce na cestě k uzdravení těla i duše ostatních, tak aby i vy jste mohli uzdravit sami sebe.
10 epizod
1 odběratel

MediCast
Podcast o medicíne, kde sa dozviete, aká je cesta na rozličné fakulty, ako túto cestu zvládnuť, aký je život po medicíne a nielen to. Viac o medicíne na instagrame @medici_a_medicky
83 epizod
14 odběratelů

Self talk party
Moje samomluva na seberozvojová témata. A party, protože život je party. V jistý moment je to úplně skvělý, občas je to random, občas dojde na slzy. A o tom to je. ig: monicarihova herohero.co/rihovamonica
51 epizod
2 odběratelé

Papájový Podcast
Papájový Podcast – místo, kde se potkává svět F1, zábavy a nekonvenčních rozhovorů! 🎙️🏎️ Přinášíme svěží pohled na motorsport, zajímavé hosty a témata, která jinde neuslyšíš. Nebojíme se jít do hloubky, říkat věci na rovinu a servírovat originální obsah s dávkou humor…
18 epizod
0 odběratelů