Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Dva na Jednoho

Dva na Jednoho

Jsme komentátoři florbalového klubu Bulldogs Brno a vítáme vás u našeho podcastu Dva na Jednoho. Našich hostů, kterými budou především kluboví hráči a trenéři, se budeme ptát na to, co během své florbalové kariéry prožili. Podcast Dva na Jednoho je dostupný i na Apple p

7 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Jezte, ať vám to sluší

Jezte, ať vám to sluší

O zdravém vztahu k jídlu a vyváženém stravování. Epizodami provází herečka Tereza Bebarová. Krátký rozhovor na vybrané téma ze světa výživy vede s jednou z nutričních terapeutek – Veronikou Pourovou, nebo Andreou Jakešovou. Přinášíme nejen spoustu zajímavých informací,

92 epizod

11 odběratelů

Obrázek podcastu CB Trojka | Podcast

CB Trojka | Podcast

Kázání a rozhovory. Věci o kterých věříme, že nám pomáhají být proměňováni Kristem, abychom mohli proměňovat své okolí. Podcast sboru Církve bratrské v Ostravě Trojka.

23 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Dýmkařův koutek

Dýmkařův koutek

Když dýmkař stihne mezi potáhnutím i něco kdáknout, zrodí se podcast. Jsem Jakub Kopáček, tvůrce blogu Dýmkařův koutek i autor knížky Dýmkařská bichle, a tohle jsou moje hovory od vodní dýmky. Říká se, že dýmka není mikrofon, proto jej spolu se šlauchem sem tam předám

65 epizod

11 odběratelů

Obrázek podcastu K jako Kafka

K jako Kafka

Tento podcast se věnuje osobnosti, životu a dílu spisovatele Franze Kafky. Zabývá se ovšem nejen jím, ale celou dobou, ve které žil, a lidmi, se kterými se potkal a kteří ho ovlivnili.

38 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu Univerzita Pardubice

Univerzita Pardubice

Podcast Univerzity Pardubice. Rozhovory s inspirativními vědci, studenty a absolventy. #upce www.upce.cz

111 epizod

5 odběratelů

Obrázek podcastu KLEVETKY

KLEVETKY

Ahoj všichni! Vítejte u podcastu KLEVETKY🎙️🎧 Místa, kde se nebojíme probrat vše, co se zrovna děje ve světě reality show.🪩 Jsme Kačka a Mína - dlouholeté kamarádky a společně s vámi budeme každý týden rozebírat ty nejšílenější momenty, největší bizáry a občas si dám

26 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu ChillyCheeseSportcast

ChillyCheeseSportcast

Sportovní podcast s úspěšnými českými sportovci i o nesportovních věcech.

9 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Vojta Žižka

Vojta Žižka

O investování, kryptoměnách a nemovitostech se zajímavými osobnostmi ze světa financí. www.youtube.com/c/VojtaZizka

85 epizod

320 odběratelů

Obrázek podcastu Podcasty Aktuálně.cz

Podcasty Aktuálně.cz

Podcasty zpravodajského serveru Aktuálně.cz

417 epizod

39 odběratelů

Obrázek podcastu sníDANĚ s Šárkou

sníDANĚ s Šárkou

Podcast pro všechny podnikatele, ve kterém se dozvíte užitečné a aktuální informace ze světa daní a účetnictví srozumitelnou formou. Podcast moderuje Šárka Pelikánová, majitelka účetní a daňové kanceláře Connect Economic Group a lektorka oblíbeného semináře Základy účet

142 epizod

68 odběratelů

Obrázek podcastu Host Dopoledního expresu

Host Dopoledního expresu

Každý všední den jsou u nás ve studiu zajímaví hosté na aktuální téma. Přinášíme finanční, energetické, zdravotní či sociální poradenství, ale také setkání s populárními severočeskými osobnostmi a odborníky z nejrůznějších oborů. Stačí si vybrat téma, které vás zajímá.

269 epizod

6 odběratelů

Obrázek podcastu OMG Podcast

OMG Podcast

Zajímáte se o marketing, média a reklamu? Poslechněte si trendy, novinky a zkušenosti našich hostů v pravidelném OMG Podcastu.

102 epizod

9 odběratelů

Obrázek podcastu 13 hříchů rodičovství - Jak z toho ven

13 hříchů rodičovství - Jak z toho ven

Podcast pro všechny, kdo byli někdy dětmi. Pomáháme rodičům i dětem, ať už malým nebo dospělým, ke svobodnějšímu a šťastnějšímu životu i rodičovství.

127 epizod

631 odběratelů

Obrázek podcastu Krajinou ovoce

Krajinou ovoce

Podcast o ovocných stromech a sadaření v souladu s přírodou. Potulný sadař Dominik Grohmann a sadař z Vysočiny Honza Oulehla se s Vámi podělí o kouzla spojená s ovocnářstvím i ve spojení s krajinou, životním prostředím či vztahů lidí ke krajině.

22 epizod

21 odběratelů

Obrázek podcastu GERnétic

GERnétic

≈Na vlnách krásy GERnétic≈ Krásná pleť není sci-fi! To je francouzská kosmetika GERnétic. Proto také náš podcast „Na vlnách krásy GERnétic“, kde budeme společně rozebírat péči o pleť, životní styl a vše, co souvisí s půvabem a zdravím kypící pokožkou. Zdaleka to není j

28 epizod

3 odběratelé

Obrázek podcastu Jamicast - Investiční podcast

Jamicast - Investiční podcast

Jmenuji se Michala Janatová a jsem majetková a investiční konzultantka. Nejsem superwoman a odborník na vše a proto si v tomto podcastu zvu k mikrofonu k experty na jednotlivé oblasti spojené s investicemi a správou rodinných financí.

35 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu Čas kávičky

Čas kávičky

Jmenuji se Veronika. Mám ráda kávu, hudbu a nohy v teple. Jsem autorkou blogu Čas kávičky a knihy De(bil)níček. A proč jsem se rozhodla natáčet podcasty? Inu jsem žena a občas si ráda bezpoitně zaplkám o všem možném i nemožném. Aktuálně je moje hlavní téma mateřství. Ta

114 epizod

101 odběratelů

Obrázek podcastu Bod zlomu

Bod zlomu

Podcast nejen o bezpečnosti a politice, kterým vás provází Michal Moroz a Robert Králíček

13 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Zdarec jak sviňa

Zdarec jak sviňa

Podcast by Jiří Kokmotos & Vít Němeček

34 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Heal Yourself [CZ]

Heal Yourself [CZ]

V podcastu Heal Yourself s vámi budu sdílet mojí vlastní cestu za uzdravením spolu se zkušenostmi, které jsem nasbírala jako průvodce na cestě k uzdravení těla i duše ostatních, tak aby i vy jste mohli uzdravit sami sebe.

10 epizod

1 odběratel

Obrázek podcastu MediCast

MediCast

Podcast o medicíne, kde sa dozviete, aká je cesta na rozličné fakulty, ako túto cestu zvládnuť, aký je život po medicíne a nielen to. Viac o medicíne na instagrame @medici_a_medicky

83 epizod

14 odběratelů

Obrázek podcastu Self talk party

Self talk party

Moje samomluva na seberozvojová témata. A party, protože život je party. V jistý moment je to úplně skvělý, občas je to random, občas dojde na slzy. A o tom to je. ig: monicarihova herohero.co/rihovamonica

51 epizod

2 odběratelé

Obrázek podcastu Papájový Podcast

Papájový Podcast

Papájový Podcast – místo, kde se potkává svět F1, zábavy a nekonvenčních rozhovorů! 🎙️🏎️ Přinášíme svěží pohled na motorsport, zajímavé hosty a témata, která jinde neuslyšíš. Nebojíme se jít do hloubky, říkat věci na rovinu a servírovat originální obsah s dávkou humor

18 epizod

0 odběratelů

Obrázek podcastu Studio UP

Studio UP

Rozhovory nejen z akademické sféry

19 epizod

1 odběratel