Podcast 365 životů

V Realitě
Vítejte v podcastu V Realitě, kam si Štěpán Gjurič zve zajímavé hosty z realitního, ale i příbuzných oborů. Budeme se bavit o aktuálních tématech, tipech k úspěchu, ale i o tom, jak se dá poučit z neúspěchu. Zkrátka podcast o realitách, který zatím na našem trhu chyběl.…
49 epizod
23 odběratelů

Money Penny
Investiční podcast MoneyPenny - Jdeme do hloubky a řešíme jen to podstatné. Chcete si zafixovat vysoké sazby? Máme přehled možností. Chcete si investovat na penzi přes DIP? Máme mapu poskytovatelů. Srovnáváme, počítáme, zjišťujeme, ptáme se, postrkujeme. Najdete zde roz…
126 epizod
68 odběratelů

Dobrý táta - staň se tátou, kterého bys sám chtěl mít
V Dobrém tátovi pomáhám všem tátům, kteří chtějí více a lépe pečovat o své děti. Stejně tak pomáhám všem firmám nacházet řešení, jak podporovat rodiče a nepřijít o perspektivní zaměstnance. Poslechněte si, jak přemýšlím o tématech, která sami řešíte. Zjistíte, jaké mám…
79 epizod
6 odběratelů

To se (ne) stalo!
Myslíte si, že už jste slyšeli nebo zažili všechno a že už vás nic nepřekvapí? Vsaďte se, že my vás vyvedeme z omylu! Spolu si sedáme k mikrofonu, čteme ty nejzajímavější a nejšílenější příběhy (nejen) z Redditu – a pak si o nich povídáme. Upřímně, s humorem, bez filtr…
16 epizod
4 odběratelé

KLÍČ K BYDLENÍ
Klíč k bydlení je videopodcast, který přináší aktuální témata ze světa realit, architektury, ale i developerských projektů. V jednotlivých dílech se setkáte s architekty, odborníky nanemovitosti, developery a dalšími zasvěcenými, kteří sdílejí své know-how, rady i inspi…
13 epizod
1 odběratel

jauuu, PS: to bolelo
O vzťahoch. A paralelných vzťahoch. Krízach vo vzťahoch. A rozchodoch. Jednoducho, o fraktúrach srdca. Inžinierky srdca, Evelyn a Peťa Polnišová, v spoločnom podcaste @jauuu_ps_tobolelo
109 epizod
271 odběratelů

Podcast Středočeské knihovny
Podcast o aktuálních tématech v oblasti, knihovnictví, literatury a kultury. V našem podcastu vás čekají rozhovory se zajímavými hosty, upoutávky na chystané akce knihovny a aktuality z dění v knihovně. www.stredoceskaknihovna.cz
7 epizod
0 odběratelů

Běhejsepsem.cz
Vítejte v podcastu o canicrossu a společném sportování se psy. Jmenuju se Šimon Cipro a povídám si se zajímavými hosty, od kterých se můžu něco naučit nebo se jejich příběhem inspirovat. Přidejte s ke mně, protože v tom běžíme společně.
33 epizod
12 odběratelů

Televize Taylor
Český podcast zabývající se aktuálním děním ve světě americké popstar Taylor Swift od Tomoe a Eni, aka The Tortured Listeners Department. Fakta i drby na jednom místě. Life is balloons. televizetaylorpod@gmail.com Sledujte nás: Na instagramu: https://www.instagram.…
76 epizod
0 odběratelů

Technicky vzato
Proč se rozložitelná láhev v lese nerozpadne? Vezmou nám roboti práci? Co dýcháme ve městech? My vám to řekneme jako lidi. Vědci, studenti a absolventi z Vysokého učení technického v Brně mluví jednoduše a poutavě o tématech, která se stále více stávají součástí lidskýc…
43 epizod
165 odběratelů

City Talks
Rozhovory a příběhy, které tě propojí s tvým městem. Inspirativní setkání s výjimečnými osobnostmi z Prahy a středních Čech. Odhal zajímavosti, které formují naši komunitu, a příběhy, které ti zůstanou v hlavě. Poslouchej a objevuj svět kolem sebe.
21 epizod
0 odběratelů

Nedopečeno
Povídáme si s vedoucími v církvích, otevřeně a upřímně. Víme, že jsme všichni v procesu, jsme nedopečení, neustále zrajeme, neustále se učíme a chceme se učit od sebe navzájem, svými životy, zkušenostmi, pády. Témata, která v podcastu otvíráme, jsou srdcovky samotných v…
74 epizod
0 odběratelů

Dva výtečníci
Podcast o filmech a seriálech. Dva kamarádi si pravidelně povídají o aktuálních novinkách i klasice, která jim přirostla k srdci. K poslechu na YouTube, Spotify a Apple Podcasts!
22 epizod
3 odběratelé

69 dní po splatnosti
Podcast o všem, co má a nemá ve světě marketingu smysl. Agentura Justmighty a její majitel Tomáš Pohl mluví o marketingu, designu, značce, podnikání a agenturním prostředí.
43 epizod
1 odběratel

Na dúšok s Petkom
Moje meno je Peter Opet, som hudobník, člen skupiny Polemic, spisovateľ a vášnivý milovník slovenského vína. Žijem v Limbachu, kde mám okolo seba skvelých učiteľov, od ktorých som sa o víne veľa naučil. V prvej sérii podcastu som sa v 24 epizódach o kráse vína rozpráv…
111 epizod
6 odběratelů

Po Živote s Tomášom Verešom
Životné príbehy osobností slovenského športu a umenia. PS: Staň sa hrdinom, daruj kvapku krvi na najbližšom odbernom mieste NTS SR - www.ntssr.sk
138 epizod
0 odběratelů

Artyčok.TV podcast channel
Artyčok.TV produkuje zejména umělecké či autorské dokumentární podcasty a to jak formou ucelených sérií (Na čom makáš, Hrabáreň, Hornina, nerost, minerál, kámen) či zvukově-dramatických děl, tak formou doprovodných podcastů k rozsáhlejším publikacím (Téma, Showcase). Př…
33 epizod
5 odběratelů

#ExploreŠkoda News CZ
Informace ze světa Škoda Auto. Zprávy a publicistika na témata, jimiž žije značka Škoda.
344 epizod
0 odběratelů

Noční Můry
Podcast, který se zabývá příběhy lidí, kteří si prošli opravdovou noční můrou.
125 epizod
917 odběratelů

Podcast Slezské diakonie
Jsme nestátní nezisková organizace, která poskytuje své služby v sociální oblasti. Slezská diakonie realizuje rozhovory ve formě podcastu se zajímavými hosty, jak mezi zaměstnanci, tak z veřejnosti. Sdílíme příběhy ze služeb, našich zaměstnanců a také klientů Slezské di…
24 epizod
1 odběratel

Jsme Darkov
Podcast JSME DARKOV vás provede světem lázeňství, zdravotnictví a rehabilitace. Přinášíme rozhovory se zajímavými hosty, odborníky i samotnými klienty, kteří sdílejí své zkušenosti a příběhy. Poslouchejte nás přibližně jednou měsíčně a objevujte, jak může lázeňská péče …
6 epizod
0 odběratelů

Muž pod ledem podcast
Audio verze mého blogu, který můžete nalézt na stránkách www.davidvencl.cz Já se jmenuji David Vencl - jsem český freediver a otužilec. Vytvořil jsem 2 světové rekordy v potápění pod ledem, jen v plavkách. Nejprve jsem uplaval 81 metrů do dálky a pak jsem se potopil do …
4 epizod
1 odběratel

Neklepat!
Vítejte v ordinaci Novinek.cz, posloucháte podcast Neklepat. Do hlubin českého zdravotnictví vás bude pravidelně brát naše reportérka Kristýna Léblová se svými hosty, kteří jsou těmi nejpovolanějšími odborníky tohoto ostře sledovaného oboru.
85 epizod
53 odběratelů

Velmi Křehké Stavy
Chci se stát drugnerdem! 👈 Co doopravdy víte o drogách? Chcete se dozvědět surové informace, které jinde neuslyšíte - a zároveň se při tom pobavit? Jsme zvídaví „drugnerdi“ Silva a Honza a v našem podcastu se před námi žádné tabu neschová. Od šamanských rituálů až po l…
38 epizod
24 odběratelů

Advenťáci ve sluchátkách
Nazuj si tenisky, dej si sluchátka a pojď si s námi v uších zaběhat! Od 1. do 25. prosince každý den minimálně 30 minut běháme a svým během pomáháme. Nejen sobě, ale také těm, se kterými se život vůbec nemazlil. A na každý běh v prosinci tu máme povídání Advenťáci ve sl…
105 epizod
1 odběratel