Podcast 365 cups of coffee

Pauzák
Podcast Fakulty architektury ČVUT v Praze. O svobodě tvořit jinak s Pavlem Fuchsem & Ondřejem Šmídou
14 epizod
2 odběratelé

Hradní harašení
Vstupte do fascinujícího světa monarchie prostřednictvím podcastu "Hradní harašení". Zasvěcení odborníci, kreativní umělci a významné osobnosti se společně ponoří do hlubin historie, politiky a kultury královských dvorů. Připravte se na záhadné příběhy, šarm královských…
36 epizod
4 odběratelé

VUT's up?
Podcast Vysokého učení technického v Brně, ve kterém se každý měsíc věnujeme tématům, která hýbou děním na univerzitě. V rozhovorech přibližujeme, co se na VUT aktuálně řeší, a nabízíme pohledy na klíčové otázky i zákulisní souvislosti. 🎙️ Produkce: Oddělení komunika…
14 epizod
0 odběratelů

DJD - Dnes jsem se dozvěděl
Podcast ve kterém vám vždy představím tři náhodné zajímavosti, které jsem se v poslední době dozvěděl a k nim pořádnou porci souvislostí, které jsem vypátral při hlubším bádání.
13 epizod
0 odběratelů

Zdraví za oponou
Zdravotnictví je rozsáhlý obor, plný otázek, na které ne vždy máme všechny odpovědi. Podcast s názvem: Zdraví za oponou vznikl jako možnost, jak širokému publiku přiblížit jednodušší formou informace z prostředí zdravotnictví, domácí zdravotní a hospicové péče. Podcaste…
36 epizod
1 odběratel

SideQuestCZ
Dialog, který nelze přeskočit! Team dvou yapperů @DocMacCoy & @WesperFey_hraje mluví o všem, pro co jejich nerdí srde bijí!
4 epizod
1 odběratel

Z(h)UBY
Podcast dvou dentálních hygienistek, Ivky a Adélky, o zubech, dentální hygieně a tak... Necháváme vás nahlédnout pod pokličku Adélky ordinace: zubnisvet.cz a Ivky: AngelDent. Řešíme dentální hygienu od hlavy až po střeva, od mezizubáků až po "košťata", s odbornými host…
85 epizod
9 odběratelů

HlouběJi
Podcast, kde bereme zdánlivě bizarní, děsivé nebo nepochopitelné příběhy a díváme se na ně hlouběji, než je běžný scroll.
10 epizod
8 odběratelů

BOMBY K TYČI
BUĎTE S NÁMA VE HŘE! Hokejový podcast s Jakubem Koreisem a jeho hosty.
580 epizod
339 odběratelů

Zlámaný Topol
Každý týden v krátkém, svižném formátu glosují klíčové události a trendy bývalý premiér, dnes byznysmen Mirek Topolánek a Lenka Zlámalová, šéfredaktorka nového byznysového newsletteru 11AM a hlavní komentátorka Czech News Center.
67 epizod
133 odběratelů

Status
Podcast představující zajímavé podnikatelské příběhy významných osobností česko-slovenského byznysu, které převážně spojuje jedna věc - k řízení svých firem využívají ERP systém K2.
27 epizod
1 odběratel

Delfíni na vlnách - podcast ze světa dat a Business Intelligence technologií
Podcast, který pravidelně přináší aktuální témata z oblasti dat a Business Intelligence technologií. Se zajímavými hosty – datovými nadšenci, napříč obory i profesemi diskutujeme o různých tématech, aktuálních trendech, problémech a nástrojích, které aktuálně rezonují n…
33 epizod
0 odběratelů

Fučík & Škuta
Když děti usnou, přichází čas na Apple, AI, Teslu a zákulisí vývoje software. Upřímné tech talky bez skriptů, s dávkou rodičovské reality a herních úletů.
9 epizod
1 odběratel

SIRIUS cast
Firemní podcast SIRIUS FINANCE, a. s. Silné příběhy • Know - how • Inspirace Pro ty, kteří chtějí růst
21 epizod
0 odběratelů

U NÁS - Podcast Jiráskova Hronova
Podcast U nás byl nahrán ve sklepních prostorách Jiráskova divadla v Hronově během festivalu Jiráskův Hronov 2025. Střídajícími se moderátory jsou Jaromír Hruška a Jan a Jitka Šotkovští. Do podcastu si zvali hosty, kteří se účastnili či se alespoň mihli na Jiráskově Hro…
15 epizod
0 odběratelů

Mezi rolemi
Přemýšlíte, jestli je psychoterapie pro vás? Tak si ji nejdřív poslechněte. V podcastu Mezi rolemi vedu rozhovory se známými osobnostmi stejně, jako přemýšlím v terapeutické ordinaci. Nezajímají mě připravené odpovědi ani mediální masky. Zajímají mě okamžiky, kdy se člo…
19 epizod
6 odběratelů

FLIPKING podcast
Král podílů v akci. FLIPKING podcast je nejvíc kontroverzní podcast na český scéně. Jestli jsi ready na hosty, které v jiným podcastu neuslyšíš, a na názory lidí, co se nebojí říct svůj pohled, jsi tady správně. Reálný peníze, tvrdý lekce a příběhy, co tě buď naštvou, n…
37 epizod
5 odběratelů

V Realitě
Vítejte v podcastu V Realitě, kam si Štěpán Gjurič zve zajímavé hosty z realitního, ale i příbuzných oborů. Budeme se bavit o aktuálních tématech, tipech k úspěchu, ale i o tom, jak se dá poučit z neúspěchu. Zkrátka podcast o realitách, který zatím na našem trhu chyběl.…
52 epizod
23 odběratelů

Midichlorian
Midichlorian je český video podcast, který tě vezme na chronologickou cestu světem Star Wars. Adam a Tobiáš společně procházejí děj filmů, making of, příběhy mezi filmy, souvislosti i bonusové průvodce po tématech, lokacích a postavách. Děláme srozumitelný, zábavný a dl…
32 epizod
1 odběratel

Vše o průmyslu
Průmysl prochází procesem transformace, ve kterém není vždy snadné se zorientovat. Jak zachovat konkurenceschopnost českého průmyslu? Na to se snaží najít odpověď Lukáš Smelík a jeho hosté v podcastu Vše o průmyslu, podcastu pro moderní výrobu.
136 epizod
17 odběratelů

Detoxikuj život
Přicházím k vám s podcastem, který jsem tvořila celým srdcem. Detoxikuj život není jen obyčejný podcast – je to most mezi životem, který nyní žijete, a tím, po kterém vaše duše skutečně touží. V každé epizodě sdílím své nejhlubší vhledy o vědomém tvoření reality, která …
88 epizod
10 odběratelů

Magie Života
Věnujeme se komplexnímu přístupu k životu. Rozvíjíme 5 oblastí - seberozvoj, zdraví, vztahy, životní poslání a peníze. Tyto informace vám pomůžou zkvalitnit váš život, zvýšit energii a načerpat inspiraci a motivaci. Show uvádí Radek Bárta a Jan Jiráň. Dva nadšenci do o…
153 epizod
135 odběratelů

Jsem Pilot
Rozhovory s českými piloty FPV dronů aka koptér. Dozvíš se, co nosí v batohu, jak začínali nebo jak rozbili svůj první dron. Video rozhovory ▶️ https://www.youtube.com/@dejfvaclavik Dříve se tento podcast jmenoval "Jsem Kouzelník", najdeš tu tedy i starší rozhovory s če…
47 epizod
13 odběratelů