Podcast 100 věcí, které by každý programátor měl znát

Filmový PODCAST
Podcast jednoho obyčejného filmového fanouška, který rád hodnotí a komentuje vše, co se stane ve světě filmu, byť jen v podobě nápadu. Se svými hosty rozebírá různá filmová témata. Recenze, rozhovory a filmové kvízy.
315 epizod
42 odběratelů

Popravdě s Janou Fabiánovou
Jeden známý host a jedno hluboké, zajímavé téma, to je podcast Popravdě herečky, zpěvačky a autorky Jany Fabiánové: „Ráda naslouchám lidem, kteří se v životě nebáli ponořit pod povrch věcí a mají tak dar předat svou zkušenost druhým. V podcastu proto hledáme odpovědi a …
7 epizod
0 odběratelů

Petra Crhák Talks
Život je skvělý! To je můj životní přístup, který ti s radostí v mém podcastu sdílím. Jsem Petra - koučka, mentorka a supervizorka a baví mě mluvit o zajímavých tématech z oblasti seberozvoje a koučinku. A pokud to bude bavit i tebe a odneseš si z mého vyprávění byť 1 m…
24 epizod
4 odběratelé

S Adamem o knihách
Podcast S Adamem o knihách je místo, kde se potkává celoživotní láska ke čtení s fascinací knižním businessem. Najdete tu unikátní pohled na proces vzniku knihy i její propagace, tipy pro autory, doporučení na čtení i otevřené povídání o tom, co se v knižním byznysu prá…
17 epizod
0 odběratelů

Po HRstech
Rozhovory o HR, businessu, osobním rozvoji a mnohém dalším vede se zajímavými hosty Zuzana Krajča, HR Partner společnosti Pluxee
111 epizod
0 odběratelů

LINKA
Podcast Terezy Salte a Karla Kováře. Kontaktovat nás můžete na e-mailu podcast@elitebloggers.cz.
146 epizod
557 odběratelů

Žít, nepřežívat
Život nám dává dar volby. Můžeme ho skutečně prožít, ale i pomalu proumírat. Naším podcastem bychom rádi přispěli k tomu, aby naši posluchači mohli svůj život žít a vyhnuli se pouhému přežívání. Komunita & bonusový obsah: https://www.patreon.com/zitneprezivat Autoři p…
212 epizod
234 odběratelů

OSMIČKA
Vítejte v podcastu Osmička – na místě pro všechny, kteří chtějí růst, posouvat se a hledají inspiraci. Jsem Kateřina Šindelářová a interiérový design je moje životní vášeň i profese. V roce 2008 jsem založila studio Absolut Design a minulý rok e-shop Absolut Home. Napsa…
12 epizod
0 odběratelů

Buď dobrá Podcast
Podcast dvou holek po třicítce (velmi těsně) o tom, co nás zajímá, rozčiluje, pálí a zaměstnává. S humorem, protože co jinýho s tim.
27 epizod
0 odběratelů

Škola pomáhá - podcast NPI ČR
Podcast je součástí kampaně Škola pomáhá. Deset rozhovorů s deseti osobnostmi české vzdělávací krajiny moderuje Tomáš Machalík z Národního pedagogického Institutu České republiky. Tento podcast je financován z fondu EU Next generation.
10 epizod
1 odběratel

Teorie Peněz
Podcast jehož vizí, je vytvářet protiváhu hýřivosti a nezodpovědnosti v době přebytku a pokušení. Cílem je do společnosti vnést myšlenku že, jakýkoliv růst ať už finanční nebo osobní přichází pouze s vytvářením aktiv a úspor. Věříme, že představitelem této změny budou r…
136 epizod
146 odběratelů

Podcast HR Espresso
Podcast o zaměstnancích a všem co se jich týká. Poslechněte si zajímavé osobnosti, které přijali pozvání do studia za Terezou Kavan Klimešovou a Andreou Černou. Tématem jsou změny, které zrovna hýbou světem personalistiky, benefity, pracovní právo, firemní kultura, digi…
74 epizod
1 odběratel

Szabi podcast
"O čem se nám nechce psát, ale měli byste to vědět."Hovory o našich příbězích, nahlédnutí do zákulisí - co vedlo k jejich vzniku, jak jsme vymýšlely jednotlivé charaktery, s čím jsme se potýkaly, jak to zpětně hodnotíme.
47 epizod
1 odběratel

REFRESHER CZ Rozhovory
Přinášíme Ti otázky, které jinde neuslyšíš. Všechny rozhovory najdeš taky na webu Refresher.cz nebo na našem YouTube kanále.
171 epizod
12 odběratelů

Točna
Podcast, který se točí kolem všeho a všech ve světě MHD. Místo, kde se křižují příběhy a zajímavé pohledy na veřejnou dopravu. Moderátoři Kateřina Boušková a Slavoj Dolejš přivádějí ke stolu inspirativní hosty, kteří mají co říct nejen o MHD. Nastupte s námi a objevte s…
11 epizod
2 odběratelé

Cyklus ženy
Cílem podcastu Cyklus ženy je dívat se na věci z různých úhlů pohledu, víc do hloubky, a poznávat tak sama sebe. Už samotné uvědomění nám dává prostor pro změnu. Jsem terapeutka kvantové transformace mysli, která se nebojí mluvit o všem. Najdeš zde inspiraci a zajímavá …
87 epizod
80 odběratelů

Undercast
Ahoj, rozhodli jsme se založit podcast, kde budeme zpovídat underground umělce, lidi co nejsou vidět, ale přesto mají zajímavý životní příběh. Chceš vědět jak se žije lidem co třeba neměli střechu nad hlavou nebo dealovali, či jezdí každý měsíc do Peru? Tak nás sleduj! …
49 epizod
0 odběratelů

Život plus
Život plus je nejenom o HIV a pro HIV+, ale pro všechny. Rozebírá témata a situace, které s HIV často zdánlivě nesouvisí. Život+ si zkrátka rád posvítí na témata, která jsou někdy pochmurná, často na hraně, a ještě častěji na témata, která přináší sám život. Podcast Živ…
106 epizod
1 odběratel

UNLEASH
Vítej v Unleash! V podcastu pro všechny, co se chtějí navrátit k sobě, vnitřní síle, najít svobodu a intuici ve všech aspektech života a konečně se poznat. Zkrátka pro ty, co se chtějí vypustit z klece plné pravidel, masek, musů a nízké sebehodnoty. Jsi připravená se vy…
292 epizod
7 odběratelů

Do hloubi duše
Před téměř 7 lety jsem uslyšela větu, která mi změnila život. "Předávej druhým ženám to, co ses sama naučila." Na začátku jsem ji nechápala, pak jsem na ni sbírala odvahu a teď provázím tisíce žen. Podcast je jedním z dalších způsobů, jak s vámi mohu sdílet své prožitky…
47 epizod
10 odběratelů

TIC TALK
TIC TALK je zlínský podcast s podnikavými lidmi, který vás zavede do světa kreativity, designu, inovací i vzdělávání. Seznamte se s inspirativními hosty, kteří se nebojí jít za svými sny. Od start-upů přes umělce a kreativce až po inovátory – společně objevujeme příběhy…
19 epizod
0 odběratelů

Žárovky
Přemýšlíte někdy o budoucnosti? Jak se promění medicína, co za nás bude dělat umělá inteligence, jak zvládneme klimatickou změnu a energetickou krizi? Jak se v tom všem vyznat? V Žárovkách si povídáme s mladými vědci a vědkyněmi, kteří mění svět. Probíráme jejich výzkum…
10 epizod
0 odběratelů

Ztráta času
Ztráta času je podcast dvou kluků, kteří mají pocit, že jejich rozhovory by měl slyšet celý svět. A tak jsme tu! Řešíme všechno od ranní kávy až po existenciální krize ve frontě na poště, lifestylová témata, každodenní absurditky a hluboké myšlenky (občas až do půlky ko…
16 epizod
0 odběratelů