Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #007 - RNDr. Daniel Vondrák, Ph. D. - "...já doufám, že ti potomci tím budou poznamenaný a budou se koukat podobným způsobem na svět..."

#007 - RNDr. Daniel Vondrák, Ph. D. - "...já doufám, že ti potomci tím budou poznamenaný a budou se koukat podobným způsobem na svět..."

Obrázek epizody #007 - RNDr. Daniel Vondrák, Ph. D. - "...já doufám, že ti potomci tím budou poznamenaný a budou se koukat podobným způsobem na svět..."

Poslechněte si podcast

15. 6. 2021

12 min

O epizodě podcastu

V dnešním sedmém díle si popovídám s mým dlouholetým kamarádem, paleolimnologem a hydrobiologem Danem Vondrákem.  Stihli jsme probrat naše cestovatelské začátky, Danovo odborné působení v horách i proč se rok co rok vydáváme na Brdy, ale i na brdy. Odkazy zmíněné v podcastu: Pohoří Fagaraš Pyreneje - Pico de Aneto Toulouse Kavkaz Brdy Brdská metropole Lochovice Kde Dana najdete: Přírodovědecká Fakulta Univerzity Karlovy Research Gate Časopis Vesmír

V dnešním sedmém díle si popovídám s mým dlouholetým kamarádem, paleolimnologem a hydrobiologem Danem Vondrákem.

Stihli jsme probrat naše cestovatelské začátky, Danovo odborné působení v horách i proč se rok co rok vydáváme na Brdy, ale i na brdy.

Odkazy zmíněné v podcastu:

Pohoří Fagaraš

Pyreneje - Pico de Aneto

Toulouse

Kavkaz

Brdy

Brdská metropole Lochovice

Kde Dana najdete:

Přírodovědecká Fakulta Univerzity Karlovy

Research Gate

Časopis Vesmír

Popis podcastu

Krátké rozhovory s cestovateli. Každé úterý ráno ve vašich podcastových aplikacích.