Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Děláme si to samy
Podcast o všem, co nás zajímá. S humorem, správnou dávkou sebemrskačství a útěchou pro všechny, kteří se rozhodli nebrat se tak vážně. „Život je hrozný – tak kam se půjdem najíst?“ Woody Allen
13 epizod
1 odběratel
2.

Honzův Podcast
Já jsem Honza, můj kanál se na YouTube jmenuje HonzaTube a mám na něm něco přes 2000 odběratelů. V těchto Podcastech bych vám chtěl něco říkat o měm životě, něco vám předávat a všechno, co mě napadne.
3 epizod
0 odběratelů
3.

COLLABOTRIP
Oficiální podcast pořadu, kde vytváříme kolaborace mezi interprety, producenty a videomakery
15 epizod
0 odběratelů
5.

AFKast
Podcast o herních tématech, která byste měli slyšet. Ať už máte PC, konzoli nebo mobilní telefon, tady jste na správném místě.
14 epizod
0 odběratelů
6.

Kurvy, chlast a chlebíčky
Tom chcel podcast a ja som chcela Tomov podcast. No, a Pája s Vojtom chceli byť v podcaste, asi. Tak sme tu. Vďaka česko-slovenskému flowu mierime na dve krajiny, voláme to expanzia na jednotku.
2 epizod
1 odběratel
7.

Japonské Jednohubky 🍣
Zajímá Tě Japonsko? Jsi tu správně! Jsem Eliška 🦊Učím japonštinu a provázím po Japonsku 🇯🇵
12 epizod
1 odběratel
8.

Ping
O technologiích a novinkách v digitálním světě. Srozumitelně, zábavně, pro všechny, kdo často drží v ruce mobil. Nový podcast Českého rozhlasu Ping nabídne témata od popkultury, přes technologické inovace až k novomediální filosofii. Všechny díly podcastu Ping můžete po…
20 epizod
22 odběratelů
9.

Czech Your Day
Czech Your Day is a daily podcast that helps foreigners really understand and learn Czech through weekly topics. Each episode of the week gets you one step closer to understanding Friday's episode - the story. Renča shows not only the "textbook version" of Czech, but al…
136 epizod
1 odběratel
10.

Co si o tom myslíš?
Původní talk show moderátorů Kuby Kamaráda a Matyho Proroka, ve které kluci svým osobitým způsobem nahlíží na společenská témata a dávají je do souvislostí, které by nás normálně nenapadly, čímž nám nabízí nový a svěží pohled na věc. Ve druhé řadě talk show ve složení K…
132 epizod
10 odběratelů
12.

Fury Up Your Ass!
Špinavej undergroundovej podcast o metalu a všem spojeným s hosty. Filthy underground podcast about metal and all things related to the guests.
11 epizod
1 odběratel
13.

Rosteme
V podcastu Rosteme se zaměřujeme na to, jak mít spokojenější život a zářnou kariéru. Ty nejlepší rady hledáme v úspěšných seberozvojových knihách, které pak s pomocí odborníků a koučů konfrontujeme s praxí a realitou. Moderují Silvie Housková a Lucie Černohlávková. Návr…
22 epizod
14 odběratelů
15.

smutgirlspod
🔥 Čteme dark romance, protože terapie je moc drahá. 🎙️ Morálně špatný postavy? Náš jediný typ. 💦 Ano, je to jen knížka. NE, nejsme v pohodě.
13 epizod
0 odběratelů
17.

Filmové premiéry Pavla Sladkého
Filmový kritik Radiožurnálu představuje nejnovější snímky, které vstupují do českých kin. Všechny díly podcastu Filmové premiéry Pavla Sladkého můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
200 epizod
4 odběratelé
18.

(Moje) Studium psychologie na AMBIS / 2025 - 2026
Hlavním důvodem vzniku tohoto alba je tvůj pohodlný poslech a efektivní opakování učiva, ať jsi kdekoliv na cestách 🚗. Místo nudného čtení tě čeká výběr ze studijních materiálů a veřejných zdrojů, namluvený formou poutavých rozhovorů umělou inteligencí. Malé varování…
92 epizod
13 odběratelů
19.

Hnízdo
Unikátní podcast bez moderátora. Spolupracovali: Petr Kotrla Jonáš Nepustil Zuzana Šimečková Jakub Třešňák mailto: projekthnizdo@gmail.com
10 epizod
0 odběratelů
20.

Nuworldfamily's podcast
It could be unbelievable, but music like this you can hear in Brno...
1 epizoda
0 odběratelů
22.

Pokřivená zrcadla světa – Svobodný vysílač CS
Projekt svobodného internetového rádia české alternativy
0 epizod
0 odběratelů
23.

LOBBY TALKS
LOBBY TALK! Zajímá tě, jak vypadá zákulisí herního světa? Jak žijí tví oblíbenci, které sleduješ? Co dělají ve volném čase, když zrovna nejsou online? Tak se tedy pohodlně usaď a poslouchej. Gamingový vesmír je ti teď na dosah. #lobbyesport
7 epizod
0 odběratelů
24.

Liberatura
Po všem novém v české literatuře pátrá na Radiu Wave detektiv Jonáš Zbořil a jeho hosté. Všechny díly podcastu Liberatura můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
145 epizod
45 odběratelů
25.