Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Terapie do hloubky
Osobní rozvoj, práce na sobě, spiritualita, nitro, duše, život v souladu sám se sebou, terapie, poradenství & výklad karet. www.terapiedohloubky.cz IG, Fb, TT - terapiedohloubky
6 epizod
4 odběratelé
1.

No More Caterpillar
Kým jsme byli včera, již není pravda. Kým budeme zítra? To není jisté. Kým jsme právě teď a jaké životní zvraty nás k tomu dostaly? O tom si zde budeme povídat. Změna je život. Stagnace nás nikam neposouvá. Budu se s hosty bavit o životních změnách, které je posunuly tr…
57 epizod
50 odběratelů
2.

Terapie (s) knížkou
Ve dvou se to vždy lépe táhne a tak i tento podcast bude ve dvou. Já Ondra (Incognito Reader) a moje kamarádka Hanka. Ptáte se proč Terapie (s) knížkou ? Kdybych šel na terapii tak rozhodně si vezmu knížku, co kdybych někde musel čekat. A někdy už jen samotné čtení je …
4 epizod
0 odběratelů
4.

STUDIO SEBEVYJÁDŘENÍ Terezy Ghose
Vítejte v prostoru sebevyjádření, který slouží ke sdílení jedinečných osobních příběhů lidí, kteří dokázali transformovat svou každodenní realitu a naplňovat své sny a vize. Jmenuji se Tereza Ghose, jsem průvodkyní hlubinnou imaginací, autorkou knihy Jako pták ses narod…
33 epizod
0 odběratelů
5.

Boží holky
Vítejte u podcastu Boží holky! Jsme křesťanský holky, který hledají, jak prakticky žít v tomhle světě s Bohem.
7 epizod
12 odběratelů
6.

Ptačí řeči
Podcast České společnosti ornitologické o ptácích, lidech a přírodě.
21 epizod
18 odběratelů
7.

LAWYA NEWS: Veřejné zakázky
Zadávání veřejných zakázek je stále rozvíjející se oblastí práva. V rámci tohoto podcastu vás budeme seznamovat s aktuálními tématy ve veřejných zakázkách. Chcete-li mít více informací, sledujte naše sociální sítě a webové stránky www.lawya.cz.
14 epizod
0 odběratelů
8.

#světovéČesko
Objevte Českou Kanadu, Moravské Toskánsko nebo České Švýcarsko! S portálem Kudy z nudy jsme našli spousty fantastických míst z celého světa – a přitom jsou u nás doma, v místech, kam to máte docela blízko. Prozkoumejte nejhezčí místa a výletní trasy v Česku. Máme pro vá…
14 epizod
97 odběratelů
10.

Cesta adopcí
Pojďte se zaposlouchat do inspirativních příběhů adoptivních rodičů o jejich cestě za děťátkem, příběhů životních cest adoptovaných dospělých a do rozhovorů s odborníky na náhradní rodinnou péči. Vítejte na cestě adopcí! Moderátorkou je Klára Vohrnová, adoptivní maminka…
11 epizod
2 odběratelé
11.

Lukáš Lichtenberk Podcast
Podcast o kariéře, byznysu a motivaci s Lukášem Lichtenberkem.
11 epizod
0 odběratelů
13.

Poker podcast by Adél
V pokeru jsem už od roku 2010. Vyzkoušela jsem si snad všechny pokerové joby. Byla jsem pokerovou novinářkou, blogerkou, marketingovou manažerkou v poker roomu, pokerovou učitelkou, moderátorkou i sponzorovanou hráčkou. Slyšela jsem nespočet pokerových sehrávek, nadávek…
54 epizod
10 odběratelů
14.

Bodla na ostrovech
Nejaktuálnější dění v Premier League a Fantasy Premier League - výsledky, statistiky, analýzy, spekulace a predikce v podání 3 profesionálních amatérů Ondry Kmoníčka, Davida Bartoše a Filipa Landsmana
29 epizod
0 odběratelů
16.

RE:MATCH
Podcast, který se zaobírá děním ve sportu světového i domácího formátu. Hlavní doménou jsou Fotbal, Formule 1 a Baseball. Ovšem novinky mohou být odkudkoliv z čehokoliv. Po boku novinkových epizod jednou za čas doplní rozhovory se zajímavými hosty ze sportovního prostře…
11 epizod
0 odběratelů
17.

Eurovizní pokec
Podcast oficiálního českého eurovizního fanwebu ESCArena.cz. Novinky, detailní analýzy, neformální rozhovory, ale i drby o největší hudební soutěži na světě Eurovision Song Contest. Moderuje Štěpán Strejček.
68 epizod
5 odběratelů
18.

Flašinet zla
Příběhy, které se neměly odehrát, tóny, jež neměly zaznít... Nečekané dědictví se může zdát jako sen. Ale sny mají ošklivou vlastnost měnit se v noční můry, když se nedíváte… A jak tenká je hranice mezi noční můrou a realitou? Opřete se, zavřete oči a zaposlouchejte se.…
11 epizod
0 odběratelů
20.

Plný kecky
Podcastová série pro všechny, kteří toho mají plný kecky a už to tak nechtějí.
27 epizod
96 odběratelů
21.

Buďte vidět a slyšet
INSPIRACE a TIPY pro ambiciózní podnikavé ženy a manažerky, které si jdou za svými sny. Daniela Podolková si do svého podcastu zve podnikatele, freelancery i osobnosti, jejichž příběhy úspěchu, drobných neúspěchů a vykračování za hranice komfortní zóny by vám neměly uni…
33 epizod
18 odběratelů
22.