Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Patrik Šebek
Mám rád zábavu, mám rád život. Pojďme spolu zábavně prožívat život. Já s Lubošem si zkrátka umíme užít každou příhodu:-)
5 epizod
0 odběratelů
1.

Pro(fi) účetní
(Nejen) pro účetní o profících v účetních profesi. Příběhy těch, kteří ovlivňují a inspirují. O lidech v účetní profesi, o účetních firmách a jejich cestách, o nástrojích, které mění svět účetnictví.
70 epizod
2 odběratelé
2.

Bez scénáře
Alternativní divadlo jako svět nekonečných možností. Nespoutanost, otevřenost, kritika. Improvizace, pohyb, intuice. Podcast, který prozkoumává hlubiny možností divadelní tvorby. Rozhovory, recenze a blízký vztah autorky. Pohled režie, dramaturgů, divaček, hereček i kri…
4 epizod
1 odběratel
4.

Z materiálů kurzu Každý muž bojovníkem a pořadu Champions Arise vycházejí podcasty Nahoru, kterými provází dialog muže vstupujícího do života – Pavla Kohla – a jeho o kousek zkušenějšího průvodce – Petra Dvořáčka. Podcast určený především mužským posluchačům (ale nejen …
53 epizod
4 odběratelé
5.

Cesta ze tmy
Život může být tvrdý učitel. Na této cestě plné výzev, strastí a depresivních období se s vámi podělím o své příběhy a zážitky. Dovolte mi, abych vás provedla temnotami, ze kterých jsem se musela proplížit, stejně jako světlými chvilkami, které mi přinesly naději. Tento…
13 epizod
0 odběratelů
6.

Bylo to o prsa... Edita Strusková
Podcast pro všechny, se kterými se život nemazlil a nemazlí. Podcast pro všechny, kterými jich zdraví není jedno. Podcast s odborníky na témata, jako jsou rakovy na prsu, zdravý životní styl, péče o tělo a duše jako celek. Já jsem Edita Strusková. Mám prso v háji a sna…
55 epizod
1 odběratel
8.

Pod Of Two
Povídání s lidmi o lidech. Jejich zaměstnání, životech a životních cestách. Různí hosté, různé životy, ale pořád zajímavé povídání.
7 epizod
0 odběratelů
9.

MARIE A BELGIE, Marie Zavadilová
O Belgii, o knihách, o mých snech a o všem dalším... Jsem technicky nezdatná, takže si připravte pevné nervy. A určitě mě můžete sledovat na IG jako @marie_zavadila.
9 epizod
1 odběratel
10.

APATYKÁŘ® – Podcast pro hosta
Podcasty Dr. Martina Dočkala, odborníka na farmacii a lékárenství, s osobnostmi české a slovenské farmacie, ale i se zajímavými lidmi, kteří mají vztah (nejen) k farmacii a lékárenství.
20 epizod
3 odběratelé
11.

Express Novinky.cz
Express Novinek během krátké chvíle reaguje na aktuální události z domova i ze světa. S videem vychází na serveru Novinky.cz.
69 epizod
3 odběratelé
12.

Kyborg není terminátor
Podcast o kyborgismu a transhumanismu, kde spolu budou diskutovat kyborgistka Dodo a transhumanista Jakub Jahl
1 epizoda
0 odběratelů
13.

MY 2.0
Cesta k autentickým týmům prostřednictvím sebepoznání a porozumění druhým – Pozitivní dynamika je jedním z nejdůležitějších prvků budování kultury důvěry, vzájemného respektu a inkluze, vedoucí k autentickým a vysoce efektivním týmům, a to prostřednictvím sebepoznání a …
1 epizoda
4 odběratelé
15.

NK Podcast
NK Podcast je podcast úspěšné modelky a účastnice reality show Love Island Natálie Kočendové.
9 epizod
14 odběratelů
17.

takže tak.
Řekly jsme si, že pustíme mikrofon a uvidíme, co se stane. Jak asi plyne rozhovor dvou kamarádek a má si vůbec co říct herečka s modelkou? Podcast plný smíchu, úvah, názorů, rad do života a trapných historek.
8 epizod
11 odběratelů
18.

Myšlení první ligy
Hosté kouče, mentora a globálního stratéga Jana Mühlfeita o cestě k úspěchu.
287 epizod
592 odběratelů
19.

ProgramHRování - váš HR průvodce světem IT
Ahoj, jsme Šárka - recruiterka, a Vojta - CTO. Společně vytváříme podcast “ProgramHRování” pro všechny, které baví práce s lidmi v IT stejně jako nás. ⭐️ Prodloužené verze epizod a exkluzivní bonusový obsah jsou k dispozici na forendors.cz/programhrovani 📌 Můžete nás t…
73 epizod
7 odběratelů
20.

KONTRA podcast
KONTRA is a disruptive branding studio based in Prague. We talk about trends and hypes in communication, pschology, design, marketing strategy and innovation.
36 epizod
0 odběratelů
23.

Jak na omrzliny
To nejdůležitější o omrzlinách. Diagnostika, prognóza, léčba.
1 epizoda
0 odběratelů
25.