Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu Patrik Šebek

Patrik Šebek

Mám rád zábavu, mám rád život. Pojďme spolu zábavně prožívat život. Já s Lubošem si zkrátka umíme užít každou příhodu:-)

5 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Pro(fi) účetní

Pro(fi) účetní

(Nejen) pro účetní o profících v účetních profesi. Příběhy těch, kteří ovlivňují a inspirují. O lidech v účetní profesi, o účetních firmách a jejich cestách, o nástrojích, které mění svět účetnictví.

70 epizod

2 odběratelé

2.

Obrázek podcastu Kaňasovi

Kaňasovi

My new podcast is finally live. Hit that play button and join me for a fun ride

1 epizoda

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Bez scénáře

Bez scénáře

Alternativní divadlo jako svět nekonečných možností. Nespoutanost, otevřenost, kritika. Improvizace, pohyb, intuice. Podcast, který prozkoumává hlubiny možností divadelní tvorby. Rozhovory, recenze a blízký vztah autorky. Pohled režie, dramaturgů, divaček, hereček i kri

4 epizod

1 odběratel

4.

Obrázek podcastu Nahoru

Z materiálů kurzu Každý muž bojovníkem a pořadu Champions Arise vycházejí podcasty Nahoru, kterými provází dialog muže vstupujícího do života – Pavla Kohla – a jeho o kousek zkušenějšího průvodce – Petra Dvořáčka. Podcast určený především mužským posluchačům (ale nejen

53 epizod

4 odběratelé

5.

Obrázek podcastu Cesta ze tmy

Cesta ze tmy

Život může být tvrdý učitel. Na této cestě plné výzev, strastí a depresivních období se s vámi podělím o své příběhy a zážitky. Dovolte mi, abych vás provedla temnotami, ze kterých jsem se musela proplížit, stejně jako světlými chvilkami, které mi přinesly naději. Tento

13 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Jennys Fallout's show

Jennys Fallout's show

6 epizod

0 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Bylo to o prsa... Edita Strusková

Bylo to o prsa... Edita Strusková

Podcast pro všechny, se kterými se život nemazlil a nemazlí. Podcast pro všechny, kterými jich zdraví není jedno. Podcast s odborníky na témata, jako jsou rakovy na prsu, zdravý životní styl, péče o tělo a duše jako celek. Já jsem Edita Strusková. Mám prso v háji a sna

55 epizod

1 odběratel

8.

Obrázek podcastu Pod Of Two

Pod Of Two

Povídání s lidmi o lidech. Jejich zaměstnání, životech a životních cestách. Různí hosté, různé životy, ale pořád zajímavé povídání.

7 epizod

0 odběratelů

9.

Obrázek podcastu MARIE A BELGIE, Marie Zavadilová

MARIE A BELGIE, Marie Zavadilová

O Belgii, o knihách, o mých snech a o všem dalším... Jsem technicky nezdatná, takže si připravte pevné nervy. A určitě mě můžete sledovat na IG jako @marie_zavadila.

9 epizod

1 odběratel

10.

Obrázek podcastu APATYKÁŘ® – Podcast pro hosta

APATYKÁŘ® – Podcast pro hosta

Podcasty Dr. Martina Dočkala, odborníka na farmacii a lékárenství, s osobnostmi české a slovenské farmacie, ale i se zajímavými lidmi, kteří mají vztah (nejen) k farmacii a lékárenství.

20 epizod

3 odběratelé

11.

Obrázek podcastu Express Novinky.cz

Express Novinky.cz

Express Novinek během krátké chvíle reaguje na aktuální události z domova i ze světa. S videem vychází na serveru Novinky.cz.

69 epizod

3 odběratelé

12.

Obrázek podcastu Kyborg není terminátor

Kyborg není terminátor

Podcast o kyborgismu a transhumanismu, kde spolu budou diskutovat kyborgistka Dodo a transhumanista Jakub Jahl

1 epizoda

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Rádio RePublika

Rádio RePublika

Satirické zpravodajství divadelního souboru RePublika.

57 epizod

114 odběratelů

14.

Obrázek podcastu MY 2.0

MY 2.0

Cesta k autentickým týmům prostřednictvím sebepoznání a porozumění druhým – Pozitivní dynamika je jedním z nejdůležitějších prvků budování kultury důvěry, vzájemného respektu a inkluze, vedoucí k autentickým a vysoce efektivním týmům, a to prostřednictvím sebepoznání a

1 epizoda

4 odběratelé

15.

Obrázek podcastu Jakub Drobek

Jakub Drobek

O Pokemonech.

1 epizoda

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu NK Podcast

NK Podcast

NK Podcast je podcast úspěšné modelky a účastnice reality show Love Island Natálie Kočendové.

9 epizod

14 odběratelů

17.

Obrázek podcastu takže tak.

takže tak.

Řekly jsme si, že pustíme mikrofon a uvidíme, co se stane. Jak asi plyne rozhovor dvou kamarádek a má si vůbec co říct herečka s modelkou? Podcast plný smíchu, úvah, názorů, rad do života a trapných historek.

8 epizod

11 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Myšlení první ligy

Myšlení první ligy

Hosté kouče, mentora a globálního stratéga Jana Mühlfeita o cestě k úspěchu.

287 epizod

592 odběratelů

19.

Obrázek podcastu ProgramHRování - váš HR průvodce světem IT

ProgramHRování - váš HR průvodce světem IT

Ahoj, jsme Šárka - recruiterka, a Vojta - CTO. Společně vytváříme podcast “ProgramHRování” pro všechny, které baví práce s lidmi v IT stejně jako nás. ⭐️ Prodloužené verze epizod a exkluzivní bonusový obsah jsou k dispozici na forendors.cz/programhrovani 📌 Můžete nás t

73 epizod

7 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Byzzwords

Byzzwords

Which buzzwords are relevant to you, to your business and why you should care. Byzzwords – the best podcast pro marketing enthusiasts.

6 epizod

1 odběratel

21.

Obrázek podcastu Dvojcast

Dvojcast

Oficiální podcast tábora Dvojka www.tabordvojka.cz

6 epizod

2 odběratelé

22.

Obrázek podcastu KONTRA podcast

KONTRA podcast

KONTRA is a disruptive branding studio based in Prague. We talk about trends and hypes in communication, pschology, design, marketing strategy and innovation.

36 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu S. n. sso Komentátor's show

S. n. sso Komentátor's show

22 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Jak na omrzliny

Jak na omrzliny

To nejdůležitější o omrzlinách. Diagnostika, prognóza, léčba.

1 epizoda

0 odběratelů

25.