Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Outsider a Insider
Karolína Trávníčková a Karen Mchitarjan o celebritách, bulvárních kauzách a událostech, které řeší celé Česko.
58 epizod
32 odběratelů
1.

LípaFin – finanční svět a podnikání v něm
V našem podcastu vám přiblížíme svět financí i svět podnikání prostřednictvím osobitých příběhů, které u mikrofonu v našem českolipském studiu zpovídají Rosťa a Radim Hoffmanovi – ať už jde o naše kolegy či kolegyně, známé, lokální osobnosti či hosté a hostky, kteří si …
65 epizod
0 odběratelů
2.

Světem bez letenky
Poznejte krásy i strasti kultur z celého světa a inspirujte se příběhy cestovatelů, kteří se nebojí vyjít ze své komfortní zóny. S podcastem Světem bez letenky máte zážitky na dosah ruky z pohodlí domova!
13 epizod
1 odběratel
5.

Na dúšok s Petkom
Moje meno je Peter Opet, som hudobník, člen skupiny Polemic, spisovateľ a vášnivý milovník slovenského vína. Žijem v Limbachu, kde mám okolo seba skvelých učiteľov, od ktorých som sa o víne veľa naučil. V prvej sérii podcastu som sa v 24 epizódach o kráse vína rozpráv…
111 epizod
6 odběratelů
7.

Pohyby duše
Zamyšlení, enneagramová zrcadla, kázání Pavla Pechnance, královéhradeckého biskupa CČSH
9 epizod
1 odběratel
8.

Mezi námi asfalty
Podcast o stavbách silnic a dálnic, rekonstrukcích a opravách, obchvatech a kruháčích nebo třeba o těch, kteří stavby schválně blokují. Ale hlavně o těch, kteří tam pro vás řidiče denně pracují…
47 epizod
3 odběratelé
10.

6 krát fotrem
Když jsem měl dvě děti, kamarádi se mi smáli. Říkali: „Dvakrát sis vrznul a máš hned dvě děti. Ty jsi neuvěřitelný smolař.“ Nepřišlo mi to vtipné ani trochu. Teď mám dětí šest a kamarádi se již nesmějí. Asi jsem si vrznul víckrát než oni. A co se může honit hlavou šesti…
15 epizod
20 odběratelů
13.

Na Přerov dobrý!
Hledáme to nejlepší v Přerově.🎙️Podcast plný příběhů inspirativních lidí, kteří dokazují, že Přerov není jen beton, ale má i svou duši.
12 epizod
0 odběratelů
14.

Trendspotting
Společenské fenomény i popkulturní trendy. V jídle, designu, cestování i biohackingu. Od krevet ze zkumavky, přes tenisky až po 15 minutové město. Thea Kučerová a Pavlína Louženská v podcastu #Trendspotting se baví o tom, co zrovna letí.
38 epizod
16 odběratelů
15.

Prospirio: Energeťák
Honza Laibl a Petr Bernadič si zvou zajímavé a úspěšné podnikatele do pořadu Energeťák, se kterými se baví o byznysu, obchodu, motivaci a seberozvoji. www.prospirio.cz
13 epizod
4 odběratelé
16.

Conflict Diaries
Poskytujeme informace o právě probíhajících a méně medializovaných konfliktech ve světě. Ve stories na IG přinášíme každý den aktuality ze světa. Tím chceme zvýšit povědomí o konfliktech ve společnosti a zároveň bojovat proti dezinformacím.
5 epizod
0 odběratelů
19.

281.cz | Debaty o budoucnosti
Jaké bude Česko za pár let a ještě dál? Debaty o budoucnosti na to dávají odpovědi. Najdete je na www.281.cz.
6 epizod
3 odběratelé
20.

DŘINA ONLINE
Podcast o DŘINĚ na digitálních projektech s humorem a nadhledem! Podcast DŘINA ONLINE je místem, kde se spojí edukace a zábava v digitálním světě. Přinášíme odvahu, energii a nadhled pro všechny, kteří dřou na digitálních projektech. Klienti, dodavatelé, poradci. Humo…
11 epizod
0 odběratelů
21.

VYŠŠÍ téma | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Aktuální i nadčasová témata očima studentů Vyšší odborné školy publicistiky. Témata palčivá, ale i z běžného života.
34 epizod
1 odběratel
23.

Kreativní Česko
Podcast Kreativní Česko mapuje projekty, jež roztáčí kola kulturních a kreativních odvětví (KKO). Seznámí vás s lidmi, kteří nahlíží na kvalitní tvorbu a kreativitu jako na kapitál, přirozenou součást moderní ekonomiky a spokojené společnosti. Platforma a web kreativnic…
9 epizod
0 odběratelů
24.

FotbalOna
Ženský fotbal zažívá ve světě boom a pozvolna o něj roste zájem i v Česku. Jaký je svět holek v kopačkách? Co je trápí a co jim dělá radost? Nabízíme vám rozhovory s fotbalistkami, trenérkami, trenéry, rozhodčími... Lidmi, kteří mají k tomuto prostředí blízko.
11 epizod
0 odběratelů
25.