Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

C A S T I N G
Jak to vypadá, když se herečka uchází o roli a režisér je trochu p*čus? V hlavní roli zábavného podcastu uslyšíte herečku a zpěvačku Barboru Mottlovou. Užije si to!
3 epizod
0 odběratelů
3.

LIPIF Talks
LIPIF Talks je podcast z dílny LIFTIA, který navazuje na Liberecké Podnikatelské a Investiční Fórum. Přináší otevřené rozhovory s podnikateli, investory a lidmi, kteří posouvají náš region dopředu. Bavíme se o růstu firem, získávání kapitálu, inovacích i reálných podni…
4 epizod
0 odběratelů
5.

Dobojováno
Pondělní rozhovory s osobnostmi českého sportu. O cestě k úspěchu, době na vrcholu i životě po kariéře. Moderují Lucie Černá a Jakub Štěpánek.
49 epizod
56 odběratelů
6.

NaChill Podcast
NaChill Podcast je podcastová série twitch streamerů Nicka a Vicka, plná zajímavých hostů, topiců a příběhů. Pokud vás zajímá audio verze najdete nás na youtube a pokud chcete být informováni o Dalších podcástech, navštivte náš Insta profil. YT :https: https://www.yout…
5 epizod
0 odběratelů
7.

The Real DNA Podcast
Former Tennis Professional and current Sports Broadcaster and Social Influencer Daniela Hantuchova interviews highly successful guests from the world of sports, entertainment, and culture. Daniela pursues the common thread or the DNA of what breeds success at the highes…
86 epizod
1 odběratel
8.

urbanyogi.cz
Mé jméno je Michal Večeřa a můj podcast urbanyogi.cz je zaměřený na rozhovory se zajímavými lidmi, které jsem potkal díky józe, meditaci nebo i jiným přístupům k osobnímu růstu. Prostě s lidmi, kteří jsou pro mne inspirací - a věřím, že budou inspirací i pro vás.
9 epizod
0 odběratelů
9.

Aby bylo jasno - rozhovory
Moderátorka Jana Bobošíková, analytička Hana Lipovská a hosté, kteří by měli být slyšet. Nepřesvědčujeme. Informujeme. Jsme #freespeechabsolutist
678 epizod
207 odběratelů
11.

LEADSTVO!
Podcast, který mění zažité vzorce, formuje lídry a inspiruje k akci. Žádné povrchní rady, ale skutečné, praktické postřehy. Pokud chcete skutečně měnit svůj přístup, vést svůj tým efektivněji a dosahovat mimořádných výsledků, tak jste tu správně. Každý díl LEADSTVO! vám…
14 epizod
0 odběratelů
12.

Modré z nebe
Modré z nebe je první český podcast o tom, co nejčastěji ovlivňuje naše životy. Tedy o počasí. Biometeoroložka Dagmar Honsová a její moderátorský parťák Ondra Kubala vás vezmou za těmi největšími meteorologickými zajímavostmi a podíváte se s nimi především na to, j…
28 epizod
56 odběratelů
13.

Postup(ně)
Postup(ně) je podcast pro všechny, kteří chtějí růst vlastním tempem. Je to jako švédský stůl osobního rozvoje. Vybereš si přesně to, co v tu chvíli potřebuješ a na co máš chuť. Podíváme se na širokou škálu témat, jako je zdraví, vztahy, práce, plánování, mindset nebo s…
12 epizod
0 odběratelů
15.

Rozhovory | Rádio VYŠŠÍ HLAS
Rozhovory se zajímavými hosty - ať už známými, méně známými či neznámými. To, co ve vysílání můžete slyšet jako Rozhovory, Absolventský magazín, Cestovatelský magazín nebo S kaplanem na slovíčko, si poslechněte právě tady!
51 epizod
2 odběratelé
16.

Přes Pysky
Dva Petrové, dva mikrofony a názory, o které se nikdo neprosil. 🎙️🔥 Jsme kluci z osmdesátek, co přežili videopůjčovny, vytáčené připojení i první mobily velikosti cihly. 📼📟 Teď jsme se rozhodli, že nastal čas pustit si „přes pysky“ všechno, co nás pálí, baví nebo vy…
14 epizod
0 odběratelů
17.

Čaj o Páté
Každotýdenní povídání u čaje, kde si rozebereme záležitosti mého týdne, ať už to je práce, streamy, Youtube a podobně. Většinou se tu zabývám tématy, které na mě mají nějaký vliv nebo mě zajímají, baví a někdy i trošku děsí. Zaujalo vás nějaké téma? Můžete mi napsat Váš…
12 epizod
2 odběratelé
18.

Trailer - dívKa s šedoU duŠÍ
Ahojda! Tak je to tady. Máte se všichni na co těšit. Trochu lásky, trochu života, trochu bolesti a trochu smíchu. V podcastech ode mě uslyšíte moje příběhy a citáty, občas to bude pěkně děsivý a občas budete létat na mráčku. Tak hoja hej, nezapomeň sledovat. Vaše dívKa …
1 epizoda
0 odběratelů
19.

MUNI
Epizody tohoto podcastu byly nahrány v rámci úkolů do předmětů Vzdělávací technologie a Informační vědy.
4 epizod
0 odběratelů
20.

Hovory z trutnovské lesárny
Rozhovory s významnými osobnostmi České lesnické akademie Trutnov
12 epizod
0 odběratelů
21.

Expres Drive
Expres Edrive – podcast plný energie a zábavy Podcast Expres Edrive přináší to nejlepší z oblíbeného odpoledního pořadu rádia Expres FM, který můžete posluchat každý všední den od 16 do 19 hodin. Průvodci pořadem jsou Petr Novák a Michal Plšek, kteří vás v odlehčeném te…
64 epizod
0 odběratelů
22.

Polštář
Vztahy, city, hranice, intimita, tělo… Máš milion otázek, ale nevíš, komu je položit? Tak právě pro tebe je tu Polštář! Zajímá nás všechno, co cítíš. Nová série začíná! Všechny díly podcastu Polštář můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a …
28 epizod
61 odběratelů
23.

iDNES LOUNGE
V pořadu iDNES LOUNGE se setkávají lidé z byznysu, politiky a odborné veřejnosti, aby společně s moderátory Vladimírem Vokálem nebo Elen Černou otevřeli nejpalčivější témata dneška.
29 epizod
0 odběratelů
24.

Není na koni jako na koni
5 koňařek se baví o kontroverzních tématech všeho druhu
23 epizod
28 odběratelů
25.