Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Čas vah
Jsem Ejvi, jsem autorkou blogu ejvifreedom.com, spoluzakladatelkou agentury Sparkle Events, jsem máma a jsem váhy. Právě moje znamení se dost odráží na mé povaze a tak vznikl nápad na Podcast ČAS VAH. Bude tak trochu o všem, co se mi honí hlavou, ať už lifestyle a fashi…
4 epizod
8 odběratelů
1.

Na Voltech
Podcast Na Voltech je prostor, kde hosté odborně rozebírají aktuální témata týkající se solární energie, inovací v energetice a trendů, které nás vedou k udržitelnější budoucnosti.
6 epizod
0 odběratelů
2.

HBhistory Podcast
Máte rádi dějiny, zajímají vás vyřešené i nevyřešené otazníky naší minulosti? Pak jste na správné adrese! Právě pro vás je tu magazín HBhistory. Budeme se však věnovat nejen "mrtvé" historii, ale i živým lidem. Rádi bychom vám představili zajímavé osobnosti, historická …
15 epizod
38 odběratelů
3.

Co nevíte o skřítkovi Obchodníčkovi
Pohádky od autora dětských pořadů Draci v hrnci a Tý Brďo! napsány s "werichovským" humorem a nadhledem. Problémy falešné struny, namyšlené zápalky nebo mrkací panenky, která nemrká, pobaví nejmenší i dospělé. Každá pohádka má své poučení, které vychází z moudrého viděn…
1 epizoda
0 odběratelů
4.

Purple Firework
Ohňostroj je plný barev a života - přesně jako můj život. Snažím se žít aktivně, hodně cestovat, poznávat nové věci,... Kromě toho jsem i dlouholetá youtuberka, takže už vím co funguje (a co ne) na sociálních sítích. A přesně o tom bude podcast PURPLE FIREWORK. Budu rád…
4 epizod
0 odběratelů
5.

VŠB-TUO Podcast
Podcast VŠB-TUO nejen o vědě samotné, ale i dění na univerzitě.
51 epizod
0 odběratelů
6.

REDLINE
Spíš než o tom, jak vydělat hromadu peněz, jsou mé podcasty o udržitelném způsobu žití, o naplněném životě a hledání štěstí. Se svými hosty si povídám o udržitelném podnikání, společenské odpovědnosti firem (CSR), zvířatech, ekologii, ale i hledání sebe sama. O radostný…
123 epizod
73 odběratelů
7.

starojda
Audio verze youtube kanálu @starojda. Komentáře, názory, reakce. Politika, společnost, youtube, dezinformace, výchova, zdravá výživa, duchovno, kultura.
222 epizod
1 odběratel
10.

Fejetony Evy Kadlčákové
Nejen ženský svět a nejen pro ženy. Všechny díly podcastu Fejetony Evy Kadlčákové můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
71 epizod
7 odběratelů
11.

Meditace
Zvukové záznamy kurzů, úvah a rozhovorů (otázek a odpovědí) interacionálního učitele
14 epizod
3 odběratelé
12.

Volný jako pták
Životní výzvy, které máme možná společné. Ze života mámy samoživitelky a jednoho malého čerta se zlatým srdcem. Z oblasti hudby, podnikání, vzdělávání a všeho, co nás ještě překvapí.
4 epizod
0 odběratelů
13.

KYBcast – podcast NPI ČR
Provokativní, edukativní a zábavný průvodce kyberprostorem! Podcast zaměřený na kyberbezpečnost, rizika a nástrahy kyberprostoru. Pomáhá v překotných změnách lidem z praxe, učitelům, žákům a rodičům. Tvoří Václav Maněna a jeho hosté pod záštitou NÚKIB. KYBcast vzniká…
115 epizod
79 odběratelů
14.

TEČKA...
Ahoj! Jsme Tadeáš a Denisa a vítáme vás u našeho podcastu. KONTAKT: podcast.tecka@gmail.com SLEDUJTE: Podcast (IG): www.instagram.com/podcast.tecka/ Denisa (IG): www.instagram.com/deni_dobesova/ Tadeáš (IG): www.instagram.com/tade_cech/ Tadeáš (YT): www.youtube.com/ch…
10 epizod
0 odběratelů
15.

Pohyby duše
Zamyšlení, enneagramová zrcadla, kázání Pavla Pechnance, královéhradeckého biskupa CČSH
9 epizod
1 odběratel
17.

3D Talk
Vůdcovství, koučing a doprovázení (nejen) v církvi. Patnáctiminutový dialog sumarizuje klíčové znalosti týkající se růstu a budování dobrého vedoucího. Ne každý je vedoucí, ale každý je volán k rozpoznávání svého místa v církvi i v životě a dobrému působení v dané oblas…
40 epizod
1 odběratel
18.

Nahlídni
Podcast o vzdělávání, rozvíjení se a pomáhání nejen v nezisku připravuje NROS. Zveme si zajímavé hosty nejen z prostředí neziskových organizací a povídáme si o vzdělávání, rozvoji a o tom jak to chodí v nezisku a dalších zajímavých věcech. Jednotlivými díly vás prováz…
64 epizod
4 odběratelé
19.

Mozaika vzdělávání
Podcast Mozaika vzdělávání skládá z jednotlivých střípků učitel, lektor a kouč Marek Adler. Na pomoc si zve inspirativní osobnosti sdílející své jedinečné zkušenosti, pohledy a názory. Spolutvůrci se stávají nejen učitelé, lektoři a další pedagogičtí pracovníci, ale tak…
76 epizod
22 odběratelů
20.

Psí voják Filip Topol
Filip Topol, frontman skupiny Psí vojáci, básník, hudbymilec, sebedestruktivní umělec života by se 12. června dožil šedesátky, osud mu ale vyměřil o dvanáct let méně. Přesto svou kapelu vedl pětatřicet let. Pětidílná hudebně-dokumentární série Petra Ference přibližuje v…
6 epizod
0 odběratelů
21.

EVOLUCIONÁŘI
Podcast EVOLUCIONÁŘI vás provede evolučními životy známých osobností.
29 epizod
15 odběratelů
22.

Uslintanej Pes
Uslintanej Pes je podcast plný zajímavých informací. Nebo alespoň pro nás zajímavých. Jsme kamarádi z gymplu z Jižních Čech a ač nás osudy zavedly na jiná místa, tak na spoustu věcí máme podobné názory. A o těch odlišných nemáme problém diskutovat a pohádat se. A i kd…
81 epizod
26 odběratelů
23.

Echoes of Prague Music Week
Discover outstanding speakers of Prague Music Week, innovations for live music industry, and topics that resonate in today’s music world. Echoes of Prague Music Week is an online platform that serves to share information and know-how for music professionals, artists an…
13 epizod
0 odběratelů
25.