Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Biker Boyz Garage
Vítej v Biker Boyz Garage! 🏍️🔥 Máme rádi motorky tak moc, že je nejen řídíme, ale taky přestavujeme k obrazu svému (a občas jim dáme i jméno). Pokud tě zajímá custom culture – tedy přestavby a úpravy motorek – jsi na správném místě! S námi se vydáš na dvou kolech kol…
45 epizod
4 odběratelé
4.

Kenshow
Nepravidelný podcast od (ne)obyčejných lidí. O životě, psychologii, spiritualitě a spoustě dalšího.
5 epizod
0 odběratelů
5.

Máma maso nemele | V městské džungli
↟ Výchova k etickému veganství.↟ Hledání životní rovnováhy v moderním civilizovaném světě. ↟ Příběhy a různorodé cesty k veganství. ↟ Jsem Kristina. Jsem milovnice zvířat, přírody, dětských duší a lidského přístupu. Jsem propagátorkou nošení dětí, bosé chůze, cestování …
7 epizod
0 odběratelů
8.

Zapojte mozek 2
Dr. Vladimír Tuka, první Master Certified Coach v Česku a průkopník neurovědy v koučování, ve svém podcastu nově otevírá téma NeuroSystemic Leadershipu. Představuje v něm, jak propojit náš nervový systém s komplexními vnějšími systémy, jako jsou týmy a organizace. Vladi…
23 epizod
4 odběratelé
10.

Hokejportal - Podcast
Hokejportal.net reaguje na požiadavky doby, a tak prichádzame s novinkou. Veríme, že Hokejportal-podcast bude pre vás obľúbeným hokejovým počúvaním na rôzne témy, ktoré vždy budú o hokeji bez mantinelov. Staňte sa pravidelným poslucháčom debát moderátorky Nikolety Kováč…
167 epizod
24 odběratelů
11.

Velký holky nebrečí a kluci taky ne!
Podcast o tom, co nás učí nejen naše holčička (A., 3 roky). S Vojtou si tady budeme autenticky povídat o výchově, respektu, emocích, vztazích a o našem životě. Protože změna je život. Změna je růst. A my rosteme spolu... všichni tři, vedle sebe a přesto svobodně. Míň e…
4 epizod
0 odběratelů
12.

Hřebenovka
Rozhovory z nadhledu se zajímavými lidmi z Boskovic a okolí o důležitých tématech, která pálí naše město. Na kulturu, sport, architekturu, školství nebo komunitní dění se ptají moderátoři Marek Čech a David Liber. O zvuk se stará Jiří Krajíček.
4 epizod
0 odběratelů
13.

Podcast maminka.cz
Připravujeme pro vás podcasty na různá témata, abyste si je mohli poslechnout v momentě, kdy nemáte čas nebo klid číst web. Mluvíme se slavnými rodiči, lékaři, psychology i dalšími matkami, jejichž názory a zkušenosti vás zajímají. Moderuje Tereza Víchová.
89 epizod
33 odběratelů
15.

POŽÁRY.cz
Tohle je podcast o hasičích a hasičině, o nových i zaběhnutých trendech, hasičských klišé a hlavně o tom, co si říkáme v garážích a na hasičárnách. Martin Kavka volá lidem, kteří k tomu mají co říct. ... a nezapomeňte #hovnohoří
61 epizod
16 odběratelů
16.

Káva spojuje
Nezávislé online médium o kávě, které dává hlas farmářům i farmářkám, baristkám i baristům a spoustě dalších lidí, kteří se více či méně podílejí na utváření kávového oboru v Česku. Káva dnes už není jen nápoj. Je to příběh, který je potřeba vyprávět. A ten si teď můžet…
18 epizod
0 odběratelů
17.

LAHODNÝ BENEDIKT
Ahoj, jsem Denisa, babyfood blogerka. Začala jsem na mateřské dovolené, když jsem chtěla vařit lahodné recepty mému synovi a dopadlo to tak, že jsme se projedli až k blogu Lahodný Benedikt :) Měla jsem to štěstí, že jsem byla přijata do mezinárodního vzdělávání Výživové…
6 epizod
1 odběratel
19.

FRIDRICHOVÁ!
Nora se nebojí ničeho a nikoho. Ptá se na cokoli, nenechá se odbýt. Politici v jejím podcastu nemají kam utéct – musí odpovídat. Ostré otázky, jasné argumenty a nekompromisní rozhovory o tom, co skutečně hýbe Českem. Rozhovory o moci, odpovědnosti a o tom, jak to v Česk…
20 epizod
0 odběratelů
21.

cestyposvete.cz
Podcast cestovatelského webu cestyposvete.cz, který pro cestovatele připravil kompletní průvodce v mluvené podobě, takže čtení tlustých průvodců už bude minulostí. Chystáte se někam vyrazit nebo nevíte, co by se dalo v dané destinaci dělat a zažít a zároveň se vám nechc…
1 epizoda
19 odběratelů
22.

Realitní Pokec s Andělem
🏡 Podcast nejen o nemovitostech, ale hlavně o životě v realitním byznysu! 🌍 Realitní svět není jen o číslech a obchodech, ale i o lidech, životním stylu a hledání rovnováhy. V tomto podcastu sdílíme nejen tipy a triky pro úspěch v realitách, ale i osobní zkušenosti a…
19 epizod
0 odběratelů
23.

Fuckupy recruiterů
Podcast o fuckupech a průšvizích recruiterů! Hosté z řad recruiterů sdílí, jaké fuckupy za svojí kariéru udělali, jak je vyřešili a jaké z toho plyne ponaučení pro vás posluchače. Naproti tomu hosté z řad kandidátů sdílí, jaké fuckupy vnímají oni ve spolupráci s námi re…
9 epizod
11 odběratelů
24.