Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Trendy podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Obrázek podcastu In-Life+ přednášky

In-Life+ přednášky

Vyslechnete si záznamy z přednášek

10 epizod

5 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Tah Na Branku

Tah Na Branku

Podcast o nejpopulárnějším sportu planety! Nezapomenutelné příběhy fotbalu i situace okolo aktuálního dění!

2 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu Toulky za hradby

Toulky za hradby

Vydejte se s námi na toulky za známými i méně známými českými a moravskými hrady.

12 epizod

105 odběratelů

3.

Obrázek podcastu Full Stack Radio

Full Stack Radio

A podcast for developers interested in building great software products. Every episode, Adam Wathan is joined by a guest to talk about everything from product design and user experience to unit testing and system administration.

153 epizod

6 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Lepší města

Lepší města

Města jsou nejlepší lidský vynález, protože umožnila vznik všeho ostatního. Jejich výstavba, funkčnost a vzhled ilustrují aktuální stav civilizace a i když zdaleka ne každé město je krásné, většina z nich může být lepší. Podcast připravují Jakub Cigler Architekti.

6 epizod

0 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Kino Varšava

Kino Varšava

Občasník nejstaršího kamenného kina v Liberci. Podcast se zajímavými hosty kina Varšava a někdy i bez nich.

3 epizod

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu Dobrodružství poznávání

Dobrodružství poznávání

Tento podcast se zaměřuje na popularizaci vědy, politickou literaturu a literaturu faktu. Součástí podcastu jsou též záznamy veřejných debat a přednášek na různá aktuální témata a archivní nahrávky již neexistujících rádií. Pro nejmenší posluchače jsme přichystali pohád

369 epizod

51 odběratelů

7.

Obrázek podcastu Lucie Vonchitzki

Lucie Vonchitzki

Milované ženy, vítejte na podcastovém kanále Lucie Vonchitzki, na kterém s vámi budeme sdílet zkrácené verze podcastu,,Mám v tom jasno" a také zde budeme sdílet meditace. Pokud byste ale chtěli víc, tak pro vás máme možnost se přidat k bonusové sekci Soul Latté: https:/

12 epizod

0 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Velký čísla

Velký čísla

Vydejte se na vrcholy žebříčků s Radiem Wave. Čerstvý hudební pořad, ve kterém se počítadla světových i tuzemských hitparád nepřestávají točit. Všechny díly podcastu Velký čísla můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujR

81 epizod

5 odběratelů

9.

Obrázek podcastu Tvůrčí psaní

Tvůrčí psaní

Povídání o inspiraci, příbězích, literatuře, tvůrčím psaní a rozvoji kreativity. Český lektor tvůrčího psaní René Nekuda a jeho nápady, rozhovory (nejen) se spisovateli a nakladateli + tipy a triky, jak napsat knihu, jak ji vydat a jak úspěšně tvořit.

13 epizod

3 odběratelé

10.

Obrázek podcastu Andrian's show

Andrian's show

5 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Bez pivka s Honzou

Bez pivka s Honzou

Dva kluci co mluví o životě a o tom, proč se nejmenujou spíš Na pivko s Honzou.

1 epizoda

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Lukymbo podcast verze

Lukymbo podcast verze

Nejlepší Lukymbova videa s vámi můžou teď být i na cestách.

1 epizoda

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Dan Bárta: Nevinnosti světa

Dan Bárta: Nevinnosti světa

Dan Bárta jako zapisovatel a předčítač. To je vltavský podcast Nevinnosti světa. V deseti půlhodinkách Bárta vypráví o cestování, o focení vážek, o světě a o tom, co v něm viděl a cítil. Jak mu skoro explodovala páteř při konzumaci jakéhosi indického povzbuzováku, jak v

14 epizod

84 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Kardiožurnál

Kardiožurnál

podcast (nejen) pro mladé kardiology

26 epizod

14 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Na vlně citlivosti aneb zázraky mezi nebem a Zemí

Na vlně citlivosti aneb zázraky mezi nebem a Zemí

Tento podcast je místem, na kterém vám předám inspiraci, jak najít své pravé já a pocítit, že jsme všichni duše v lidském těle, které přišly na planetu Zemi naplňovat své poslání skrze dary a talenty naší duše. Budu vás inspirovat reálnými příběhy z mé praxe a sdílet os

7 epizod

0 odběratelů

16.

Obrázek podcastu na život

na život

Vysílám na živo a ptám se na život. Jmenuji se Ondra Syrový a celý život dělám v pojišťovně. Poslechněte si live přenosy ze sociální sítě LinkedIn. Zajímají mě životní příběhy zajímavých lidí a témata, která se prolínají do života lidí.

22 epizod

15 odběratelů

17.

Obrázek podcastu Štafeta

Štafeta

Je zbytečné objevovat už jednou (či mnohokrát) objevené. Mnohem jednodušší je předat to poznané dál – jako štafetový kolík. Jak vést dětský křesťanský klub či oddíl? Hodí se mít po ruce kompas a ty, kdo s ním umí zacházet. Ve spolupráci s Dorostovou unií Církve bratrské

239 epizod

11 odběratelů

18.

Obrázek podcastu POKLÁBOSY

POKLÁBOSY

Ahoj, tady Kristý. Před pár lety jsem hledala nějakej kreativní outlet, kterýmu bych se mohla věnovat a byl by tak nějak můj. Jak tak čas běží, vnímám co se děje kolem mě a ráda o tom vyprávim. Vítej u podcastu Poklábosy.

34 epizod

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu Komora Plus

Komora Plus

Zpravodajský portál Hospodářské komory ČR

0 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Patrik Keyř

Patrik Keyř

Podcast by Patrik Keyř

3 epizod

1 odběratel

21.

Obrázek podcastu NahoruDolu

NahoruDolu

Moje jméno je Kája a najdete tu něco z mého života, který je občas tak trochu NahoruDolu. Někdy vážná, někdy potrhlá a přesně takové jsou i moje epizody. A možná se v tom najdete i Vy. Na instagramu jsem jako @kajamladejovska Podcastový instagram: @podcastnahorudolu

17 epizod

4 odběratelé

22.

Obrázek podcastu Welcome to Jihlava

Welcome to Jihlava

Podcast o Jihlavě plný hostů, otázek a odpovědí. Palčivá jihlavská témata, aktuální dění, ale i rozhovory se zajímavými lidmi z různých odvětví. Instagram: https://www.instagram.com/welcome_to_jihlava/?igshid=MjEwN2IyYWYwYw%3D%3D Youtube: https://www.youtube.com/chann

9 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu Ovínění

Ovínění

Tři hoši, dvě děvčata, společné téma a otevřená láhev (ehm kdyby jedna) na stole. Jsme Nikola, Aneta, Filip, Norbert a Petr. Ovíňujeme se spolu, diskutujeme o fénoménu vína a tentokrát si to nenecháváme pro sebe, jako dřív. Všechny nás dalo dohromady setkávání u vína Na

37 epizod

20 odběratelů

24.

Obrázek podcastu CyberSecurity Podcast ProID

CyberSecurity Podcast ProID

CyberSecurity Podcast ProID je odborný kanál pro všechny, které zajímá bezpečnost jejich dat. Zveme si zajímavé hosty a bavíme se o moderních technologiích a aktuálních hrozbách. Na našem webu www.proid.cz najdete i konkrétní nástroje pro ochranu vaší organizace.

13 epizod

40 odběratelů

25.