Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Tah Na Branku
Podcast o nejpopulárnějším sportu planety! Nezapomenutelné příběhy fotbalu i situace okolo aktuálního dění!
2 epizod
0 odběratelů
2.

Toulky za hradby
Vydejte se s námi na toulky za známými i méně známými českými a moravskými hrady.
12 epizod
105 odběratelů
3.

Full Stack Radio
A podcast for developers interested in building great software products. Every episode, Adam Wathan is joined by a guest to talk about everything from product design and user experience to unit testing and system administration.
153 epizod
6 odběratelů
4.

Lepší města
Města jsou nejlepší lidský vynález, protože umožnila vznik všeho ostatního. Jejich výstavba, funkčnost a vzhled ilustrují aktuální stav civilizace a i když zdaleka ne každé město je krásné, většina z nich může být lepší. Podcast připravují Jakub Cigler Architekti.
6 epizod
0 odběratelů
5.

Kino Varšava
Občasník nejstaršího kamenného kina v Liberci. Podcast se zajímavými hosty kina Varšava a někdy i bez nich.
3 epizod
0 odběratelů
6.

Dobrodružství poznávání
Tento podcast se zaměřuje na popularizaci vědy, politickou literaturu a literaturu faktu. Součástí podcastu jsou též záznamy veřejných debat a přednášek na různá aktuální témata a archivní nahrávky již neexistujících rádií. Pro nejmenší posluchače jsme přichystali pohád…
369 epizod
51 odběratelů
7.

Lucie Vonchitzki
Milované ženy, vítejte na podcastovém kanále Lucie Vonchitzki, na kterém s vámi budeme sdílet zkrácené verze podcastu,,Mám v tom jasno" a také zde budeme sdílet meditace. Pokud byste ale chtěli víc, tak pro vás máme možnost se přidat k bonusové sekci Soul Latté: https:/…
12 epizod
0 odběratelů
8.

Velký čísla
Vydejte se na vrcholy žebříčků s Radiem Wave. Čerstvý hudební pořad, ve kterém se počítadla světových i tuzemských hitparád nepřestávají točit. Všechny díly podcastu Velký čísla můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujR…
81 epizod
5 odběratelů
9.

Tvůrčí psaní
Povídání o inspiraci, příbězích, literatuře, tvůrčím psaní a rozvoji kreativity. Český lektor tvůrčího psaní René Nekuda a jeho nápady, rozhovory (nejen) se spisovateli a nakladateli + tipy a triky, jak napsat knihu, jak ji vydat a jak úspěšně tvořit.
13 epizod
3 odběratelé
10.

Bez pivka s Honzou
Dva kluci co mluví o životě a o tom, proč se nejmenujou spíš Na pivko s Honzou.
1 epizoda
0 odběratelů
12.

Lukymbo podcast verze
Nejlepší Lukymbova videa s vámi můžou teď být i na cestách.
1 epizoda
0 odběratelů
13.

Dan Bárta: Nevinnosti světa
Dan Bárta jako zapisovatel a předčítač. To je vltavský podcast Nevinnosti světa. V deseti půlhodinkách Bárta vypráví o cestování, o focení vážek, o světě a o tom, co v něm viděl a cítil. Jak mu skoro explodovala páteř při konzumaci jakéhosi indického povzbuzováku, jak v…
14 epizod
84 odběratelů
14.

Na vlně citlivosti aneb zázraky mezi nebem a Zemí
Tento podcast je místem, na kterém vám předám inspiraci, jak najít své pravé já a pocítit, že jsme všichni duše v lidském těle, které přišly na planetu Zemi naplňovat své poslání skrze dary a talenty naší duše. Budu vás inspirovat reálnými příběhy z mé praxe a sdílet os…
7 epizod
0 odběratelů
16.

na život
Vysílám na živo a ptám se na život. Jmenuji se Ondra Syrový a celý život dělám v pojišťovně. Poslechněte si live přenosy ze sociální sítě LinkedIn. Zajímají mě životní příběhy zajímavých lidí a témata, která se prolínají do života lidí.
22 epizod
15 odběratelů
17.

Štafeta
Je zbytečné objevovat už jednou (či mnohokrát) objevené. Mnohem jednodušší je předat to poznané dál – jako štafetový kolík. Jak vést dětský křesťanský klub či oddíl? Hodí se mít po ruce kompas a ty, kdo s ním umí zacházet. Ve spolupráci s Dorostovou unií Církve bratrské…
239 epizod
11 odběratelů
18.

POKLÁBOSY
Ahoj, tady Kristý. Před pár lety jsem hledala nějakej kreativní outlet, kterýmu bych se mohla věnovat a byl by tak nějak můj. Jak tak čas běží, vnímám co se děje kolem mě a ráda o tom vyprávim. Vítej u podcastu Poklábosy.
34 epizod
0 odběratelů
19.

NahoruDolu
Moje jméno je Kája a najdete tu něco z mého života, který je občas tak trochu NahoruDolu. Někdy vážná, někdy potrhlá a přesně takové jsou i moje epizody. A možná se v tom najdete i Vy. Na instagramu jsem jako @kajamladejovska Podcastový instagram: @podcastnahorudolu
17 epizod
4 odběratelé
22.

Welcome to Jihlava
Podcast o Jihlavě plný hostů, otázek a odpovědí. Palčivá jihlavská témata, aktuální dění, ale i rozhovory se zajímavými lidmi z různých odvětví. Instagram: https://www.instagram.com/welcome_to_jihlava/?igshid=MjEwN2IyYWYwYw%3D%3D Youtube: https://www.youtube.com/chann…
9 epizod
0 odběratelů
23.

Ovínění
Tři hoši, dvě děvčata, společné téma a otevřená láhev (ehm kdyby jedna) na stole. Jsme Nikola, Aneta, Filip, Norbert a Petr. Ovíňujeme se spolu, diskutujeme o fénoménu vína a tentokrát si to nenecháváme pro sebe, jako dřív. Všechny nás dalo dohromady setkávání u vína Na…
37 epizod
20 odběratelů
24.

CyberSecurity Podcast ProID
CyberSecurity Podcast ProID je odborný kanál pro všechny, které zajímá bezpečnost jejich dat. Zveme si zajímavé hosty a bavíme se o moderních technologiích a aktuálních hrozbách. Na našem webu www.proid.cz najdete i konkrétní nástroje pro ochranu vaší organizace.
13 epizod
40 odběratelů
25.