Trendy podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za poslední 3 dny

Culture Talks's Podcast
Vychutnejte si netradiční rozhovory se zajímavými hosty z oblasti kultury, sportu a životníhu stylu.
11 epizod
3 odběratelé
2.

Na Prahu
Podcast plný zajímavých témat! 🎧▶️🎙️ Uvádí Michal Marek & Tomáš Tesař Najdete nás na YouTube a na Spotify
1 epizoda
0 odběratelů
4.

Síla pro život
Vezmi zdraví do svých rukou. Nikdo jiný to za TEBE neudělá. Vědomý přístup k vlastnímu životu přináší dobrý pocit a také velkou hodnotu pro celou společnost. Vydej se s Melanjí a Štěpánem na cestu k sobě. http://www.silaprozivot.com/
40 epizod
7 odběratelů
5.

INMEE Podcast
Vitaj v INMEE Podcaste. Všetko, čo potrebuješ, máš v sebe. Možno to ešte nepoznáš, možno o tom pochybuješ, alebo nevieš, čo je ozaj to "tvoje". Tina so svojimi hosťami otvára skutočné príbehy ľudí, ktorí našli odvahu ísť za tým, čo ich napĺňa a čo si pre seba prajú.…
77 epizod
3 odběratelé
6.

30 LET SPOLU
8.4. – den, kdy začal náš společný sen. Děkuji ti, že jsi – můj svět, můj klid, můj zázrak.
1 epizoda
1 odběratel
7.

HR, Business, Leadership a jóga
Moje Podcasty jsou o personálním řízení, péči o zaměstnance, či HR. Občas si pozvu zajímavé hosty. Někdy zabrousím i do světa businessu a řízení firem, protože jsem tento obor vystudovala a sama jsem podnikatelka. Společně s Bárou Bělovou diskutujeme o Leadershipu a j…
50 epizod
26 odběratelů
8.

TESARIO NA STŘECHÁCH
Příběhy tesařů, klempířů, pokrývačů a lidí z branže střech. Rozhovorem provází pan Vladimír Zábranský, který je zakladatel skupiny Zábranský HOLDING s.r.o., jehož součástí je také i společnost PRVNÍ CHODSKÁ TESARIO s.r.o.
6 epizod
0 odběratelů
11.

Co je to Binance Referenční kód?
Binance Referenční kód je nástroj, který umožňuje novým uživatelům registraci na platformě prostřednictvím pozvánky, přičemž nabízí exkluzivní výhody. Díky kódu GV546HJ5 mohou noví uživatelé vytvořit účet a využít snížené transakční poplatky, zatímco osoba, která je dop…
1 epizoda
0 odběratelů
12.

Toulky za hradby
Vydejte se s námi na toulky za známými i méně známými českými a moravskými hrady.
12 epizod
107 odběratelů
13.

Full Stack Radio
A podcast for developers interested in building great software products. Every episode, Adam Wathan is joined by a guest to talk about everything from product design and user experience to unit testing and system administration.
153 epizod
6 odběratelů
14.

MUZA | Severočeské muzeum v Liberci
Podcast MUZA | Severočeské muzeum v Liberci
4 epizod
0 odběratelů
15.

Dobrodružství poznávání
Tento podcast se zaměřuje na popularizaci vědy, politickou literaturu a literaturu faktu. Součástí podcastu jsou též záznamy veřejných debat a přednášek na různá aktuální témata a archivní nahrávky již neexistujících rádií. Pro nejmenší posluchače jsme přichystali pohád…
371 epizod
51 odběratelů
16.

Velký čísla
Vydejte se na vrcholy žebříčků s Radiem Wave. Čerstvý hudební pořad, ve kterém se počítadla světových i tuzemských hitparád nepřestávají točit. Všechny díly podcastu Velký čísla můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujR…
81 epizod
5 odběratelů
17.

Valdštejnská veranda
Podcast kulturní organizace Valdštejnské imaginárium, která oživuje objekt Valdštejnské lodžie u Jičína. Povídání o tom, co se dělo, děje, bude dít v Lodžii i jinde. Moderuje Adam Hošek. Stránky organizace: https://valdstejnskalodzie.cz/
6 epizod
0 odběratelů
18.

naBOSo mluVÍ
V podcastu naBOSo mluVÍ se ptáme fyzioterapeutů, podologů, podiatrů a dalších odborníků specializujících se na lidské zdraví. Zaměřujeme se na témata psychomotorického vývoje dětí, zdravé chůze dospělých i dětí, vývojových i získaných vad nohou. Věnujeme se i ryze žensk…
58 epizod
20 odběratelů
20.

Dan Bárta: Nevinnosti světa
Dan Bárta jako zapisovatel a předčítač. To je vltavský podcast Nevinnosti světa. V deseti půlhodinkách Bárta vypráví o cestování, o focení vážek, o světě a o tom, co v něm viděl a cítil. Jak mu skoro explodovala páteř při konzumaci jakéhosi indického povzbuzováku, jak v…
14 epizod
85 odběratelů
21.

Za 5 pět
Publicistických 45 minut s Hanou Scharffovou a Petrem Vizinou přináší každou sobotu blízká setkání s výjimečnými hosty a rozhovory na relevantní a aktuální témata, která často mohou být vnímána jako morálně problematická nebo zatížená stereotypy.
144 epizod
16 odběratelů
23.