Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Top podcasty

Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Obrázek podcastu Na espresso s [S]Pressem

Na espresso s [S]Pressem

Podcast školního časopisu Slovanského gymnázia Olomouc [S]Press #studentistudentům Hlas: Judita Hlaváčová, Viktorie Přikrylová, Alžběta Dittrichová Editace: Václav Ponížil, Ondřej Masopust, Lýdie Vrajová, Alžběta Dittrichová Znělka: Tomáš Patsch Logo: Štěpánka Odstr

13 epizod

0 odběratelů

1.

Obrázek podcastu Off-ice Talks

Off-ice Talks

Feel free to live hockey and express yourself.

33 epizod

0 odběratelů

2.

Obrázek podcastu the true 1

the true 1

h

1 epizoda

0 odběratelů

3.

Obrázek podcastu brosik cz's show

brosik cz's show

4 epizod

0 odběratelů

4.

Obrázek podcastu Holčičí spodek

Holčičí spodek

Vyřešíme i nevyřešitelné záhady nejen o mužích.

11 epizod

20 odběratelů

5.

Obrázek podcastu Koaliční listy středočeských Pirátů a Starostů

Koaliční listy středočeských Pirátů a Starostů

V prvních středočeských koaličních listech naleznete: Rozhovor Víta Rakušana a Kláry Kocmanové: Lidé vidí, že táhneme za jeden provaz, Rozhovor Ivana Bartoše: Chceme návrat k normálnímu životu, funkční stát pro lidi, slušnost a spolupráci Představení: Mladí Starostov

1 epizoda

0 odběratelů

6.

Obrázek podcastu NÁDECH

NÁDECH

Podcast, který Vám přinese klid, porozumění a dvě ukecané kamarádky!

18 epizod

2 odběratelé

7.

Obrázek podcastu Dloubák

Dloubák

Pořad o nejzajímavějších a nejdůležitějších událostech v českém fotbale a jeho zákulisí. Zasvěceně, v souvislostech, s nadhledem. S redaktory Sportu i odborníky z fotbalového prostředí. Každé pondělí, a po fotbalových Studiích iSport.cz. Moderuje Martin Vait.

90 epizod

70 odběratelů

8.

Obrázek podcastu Technické památky a zajímavosti

Technické památky a zajímavosti

Vydejte se s námi za technickými památkami a zajímavostmi v Olomouckém kraji. Všechny díly podcastu Technické památky a zajímavosti můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.

50 epizod

3 odběratelé

9.

Obrázek podcastu VYŠŠÍ BERE

VYŠŠÍ BERE

🎙️🟧 Honza Chovanec a Vojta Kuna uvádí podcast o politice tak, jak ji ani nechcete znát...

23 epizod

4 odběratelé

10.

Obrázek podcastu Dugneoloidua

Dugneoloidua

Ilbut delo siis,distsiõm aj disikkäh arä niis itsket elles as iuk aga,allut ajläv tligasuk skihot ie tlukileget sim,dugneoloidua esusruk enilno unim no deen.

87 epizod

0 odběratelů

11.

Obrázek podcastu Čas oligarchů, jejich sluhů a nepřátel

Čas oligarchů, jejich sluhů a nepřátel

Nadační fond proti korupci je česká nestátní nadace, kterou 15. března 2011 zřídili Karel Janeček, Stanislav Bernard a Jan Kraus. Jeho cílem je podpora boje proti korupci v Česku. NFPK mimo jiné uděluje Cenu za odvahu, jejíž příjemce je uznán za úspěchy v boji proti kor

31 epizod

0 odběratelů

12.

Obrázek podcastu Ranní předpověď počasí

Ranní předpověď počasí

Jaké je dnes počasí?

8 epizod

0 odběratelů

13.

Obrázek podcastu Já a Torka

Já a Torka

Často filosofujeme na lavičkách, takže pokud nemáš co dělat a chceš si poslechnout thoughts of young ppl, tohle je pro tebe.

1 epizoda

0 odběratelů

14.

Obrázek podcastu Kdo Se Bojí Nesmí Do Světa

Kdo Se Bojí Nesmí Do Světa

Cestování

10 epizod

0 odběratelů

15.

Obrázek podcastu Smysluplné vztahy

Smysluplné vztahy

Podcast Michala a Michaely Bartošových. Autorů úspěšných knih Smysluplné vztahy, Zrozeni k propojení, Cesta příběhů, Labutě na nádraží nepatří. Jsme spisovatelé, tvůrci a badatelé v oblasti cest ke smysluplnému životu. Přinášíme nové pohledy nejen na vztahy pro ty, kteř

13 epizod

64 odběratelů

16.

Obrázek podcastu Vlastimil Marek » Namluvené fejetony (podcast)

Vlastimil Marek » Namluvené fejetony (podcast)

Celoživotně alternativní hudebník, publicista, spisovatel a duchovní učitel

21 epizod

0 odběratelů

17.

Obrázek podcastu The ONE she IS

The ONE she IS

Podcast pro ženy, které nechtějí vztahy jen chápat, ale žít jinak - vědomě, lehkosti, ve své hodnotě. Jsem Marti a vítám tě ve světě THE ONE SHE IS – prostoru, komunitě pro ženy, které už nechtějí vztahy tahat samy🎙 Uslyšíš mě i mého muže Honzu –raw podobě, s hlubokým

15 epizod

0 odběratelů

18.

Obrázek podcastu Staňte se mediátorem

Staňte se mediátorem

Podcast dvou zkušených zapsaných mediátorek o tom, jaké to je být mediátorem a jak složit zkoušky mediace. mediace.substack.com

1 epizoda

0 odběratelů

19.

Obrázek podcastu True School Stories

True School Stories

Podcast žáků Základní školy a Mateřské školy ve Ždírci nad Doubravou.

49 epizod

0 odběratelů

20.

Obrázek podcastu Osudy

Osudy

Autentické vzpomínky významných osobností kultury a umění. Vyprávění o vlastním životě i o životech blízkých lidí. Všechny díly podcastu Osudy můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz. Všechny díly podcastu Os

69 epizod

3 odběratelé

21.

Obrázek podcastu Můj milý deníčku

Můj milý deníčku

Postřehy ze života Hanačky v Madridu.

6 epizod

0 odběratelů

22.

Obrázek podcastu DJ Kadel's show

DJ Kadel's show

2 epizod

0 odběratelů

23.

Obrázek podcastu kuCAST

kuCAST

Jmenuji se Daniel, moje alterego na internetu je Kuky a už přes osm let vytvářím obsah na sociální sítě. Tento projekt vznikl za účelem seberozvoje a chutí někoho obohatit novými informacemi. Vzhledem k tomu, že rád mluvím a rozebírám různorodá témata, tak jsem se rozho

3 epizod

0 odběratelů

24.

Obrázek podcastu Knihy na ktere vam nezbyl cas

Knihy na ktere vam nezbyl cas

iRadio

43 epizod

77 odběratelů

25.