Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Marťasův potulný deník
My new podcast is finally live. Hit that play button and join me for a fun ride
4 epizod
0 odběratelů
3.

Podcast O TOM
Inspirace na téma sebeuvědomování, laskavost k sobě. Sdílíme téma otužování, práce s myslí, všímavost, pobyt v přírodě. Témata otevíráme formou vlastních zkušeností, lidsky a otevřeně. Kdo je součástí podcastu? Martina Chomátová, Jakub Chomát, Marek Adamec
64 epizod
77 odběratelů
4.

Teď a tady
Zpomalte s podcastem, který nespěchá. Vydejte se s námi napříč tématy, názory a příběhy hostů. Rozhovory vedené tak, aby přinesly radost i vzdělání, nový pohled nebo inspiraci. Autenticky, do hloubky. Výsledkem jsou osobní a neformální zpovědi zajímavých hostů, od vědc…
24 epizod
10 odběratelů
5.

Krypto Insider
Celý svět žije kryptoměnami. Pro většinu lidí jsou ale peníze na blockchainu příliš abstraktní. Co jsou to kryptoměny, jak funguje bitcoin a ethereum a jak o ně nepřijít kvůli hloupé chybě? Na to vám v tomto podcastu bude odpovídat redaktor Hospodářských novin Petr Luká…
67 epizod
240 odběratelů
6.

Na kafe s...
Série podcastů tvořených členy Parlamentu dětí a mládeže města Ostravy, ve které se budou vyskytovat osobnosti z regionu.
2 epizod
0 odběratelů
9.

Data Science Bulletin
Data Science Bulletin is a podcast about news in space of data science, artificial intelligence and machine learning. We bring you views of people "on the ground", implementing these methods into industry setting. Podcast in Czech, accompanying posts and newsletter in E…
18 epizod
0 odběratelů
10.

O všem!
Chcete smysluplně využít volný čas? V tom případě vám nesmí proklouznout podcast O všem! Zajímaví hosté a aktuální témata z nejrůznějších oblastí života. Nastavte uši, jde se poslouchat.
33 epizod
77 odběratelů
11.

jsem v obraze
Jsem v obraze – pořad Johany Bázlerové, který vychází z populárního instagramového profilu @jsemvobraze. V rozhovorech s hosty i ve speciálních epizodách otevíráme témata, která hýbou politikou, společností i digitálním světem. Přehledně, srozumitelně a bez zbytečného c…
45 epizod
96 odběratelů
13.

Nebourej.cz
Projekt „Snížení nehodovosti prostřednictvím mezinárodně uznávané metody s využitím Portálu nehod”. Rádi bychom vás upozornili na projekt, který řeší identifikace nehodových lokalit a který probíhá v roce 2024 za podpory České kanceláře pojistitelů (ČKP) cestou Fondu zá…
8 epizod
0 odběratelů
14.

Monopoly
Jak se buduje takový monopol? Po pravdě nemám vůbec ponětí. Přesto jsem se ale rozhodl vás na tuhle cestu vzít se mnou, sdílet všechny své postřehy, fuckupy a také doufám, že časem i nějaké úspěchy :) Jsem 18letý zelenáč na volné noze a tohle je takový můj audio deníče…
7 epizod
3 odběratelé
15.

PHD - Podcast Honzy a Dana
Podcast Honzy a Dana kde rozebíráme nejen naši práci a pracovní zkušenosti ale i vše co se nám zrovna hodí. Dík.
2 epizod
0 odběratelů
16.

Singltrek Podcast
Podcastové příspěvky, čtené blogové články a další zajímavosti od tvůrců Singltreku.
14 epizod
0 odběratelů
17.

Slevomat live
Jsme snílci, kteří stojí nohama pevně na zemi a nebojí se posouvat hranice e-commerce.
2 epizod
3 odběratelé
18.

Vojta právník
Ahoj! Jsem Vojta. Točím podcast. Je o právu a tak...Jestli chcete, poslechněte si ho :)
6 epizod
0 odběratelů
19.

Hrana
Hrana je dokumentární podcastová série Lukáše Houdka o mužské body imagi. Zprostředkuje příběhy lidí, kteří kvůli touze po vysněné postavě vedou souboj s vlastním tělem a dostávají se do fyzicky i psychicky hraničních situací. Vykresluje, jak snaha o změnu nebo udržení …
6 epizod
51 odběratelů
20.

Další knedlík nechci!
Jak vypadá svět dospělých očima dětí? Možná se budete divit. Všechny díly podcastu Další knedlík nechci! můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
11 epizod
0 odběratelů
24.

FinTech Roadmap
V našich podcastech budeme rozebírat témata z oblasti finančních technologií se zajímavými hosty. Těšit se můžete například na blockchain, crowdfunding, open banking, asset management, insurtech, regtech, payments a další. Více informací o naší činnosti se můžete dověd…
91 epizod
2 odběratelé
25.