Top podcasty
Projděte si nejoblíbenější podcasty za posledních 14 dní

Podcasty Maminka.cz
Připravujeme pro vás podcasty na různá témata, abyste si je mohli poslechnout v momentě, kdy nemáte čas nebo klid číst web nebo časopis Maminka. Mluvíme se slavnými rodiči, lékaři, psychology i dalšími matkami, jejichž názory a zkušenosti vás zajímají. Moderuje Tereza V…
19 epizod
59 odběratelů
1.

Horká Kaše
Horká kaše je podcast o výživě, ale tentokrát si povídají dvě kamarádky, které spolu výživu vystudovaly a dnes je i jejich každodenní praxí. V každé epizodě tak rozeberou téma ze všech úhlů pohledu. Více informací najdete na instagramu @horkakasepodcast.
18 epizod
1 odběratel
2.

Čtení na dobrý den
Vítejte! Čtení na dobrý den vzniklo z podnětu řady mých sledujících na Instagramu, kteří mi v komentářích psali, jestli nechci namluvit audioknihu, protože mám krásný, něžný, uklidňující a hladivý hlas. Jsem vděčná za svůj hlas a za to, že můžu od teď tvořit tento podc…
1 epizoda
0 odběratelů
3.

Movie Witches
Tři holky v každé epizodě proberou do detailu jeden slavný film - od vlastních vzpomínek, přes zajímavosti až po shrnutí děje. A taky si k tomu občas pozvou hosta. Bety - redaktorka webu Games.cz Baty - marketingová kouzlenice v Beat Games Shial - grafička z CD Projekt…
18 epizod
1 odběratel
4.

Forbidden Society Recordings METALCAST
Forbidden Society Recordings podcasts, with the artists from the label, but also some that are not but they have something to say in Drum & Bass
38 epizod
4 odběratelé
5.

Pepovi parťáci
Každý týden si Pepa Černý zve do studia zajímavé hosty - muzikanty, herce, spisovatele, cestovatele a další zajímavé lidi, kteří mají co říct!
65 epizod
0 odběratelů
6.

Trime
Trime je první ryze český startup s vlastní výrobou prémiových výživových doplňků pro prevenci chorob a celkové zdraví člověka. Soustředí se na kvalitu a účinnost zvolených ryze přírodních surovin i kontrolu nad výrobním procesem bez plnidel a příměsí. Ve vlastním podc…
50 epizod
80 odběratelů
7.

BforB ON AIR
Naši hosté primárně nejsou ti, o kterých se dočtete v luxusních podnikatelských časopisech. Až na výjimky 😉 Jsou to podnikatelé a malé firmy, často se stejně zajímavými (nejen) podnikatelskými příběhy. My je známe. A teď si je můžete poslechnout i vy 👌 Rozhovory neje…
41 epizod
0 odběratelů
8.

Rudí nerdi
Podcast o fantastice, komiksech, hrách a radikální politice zleva a zespodu. Kritický pohled na popkulturu je nový punk. rudinerdi.wordpress.com
22 epizod
5 odběratelů
9.

Chalupáři - Příběh Fulhamu
Vítejte v podcastu Chalupáři - "Příběh Fulhamu", kde se ponoříme do fascinujícího světa fotbalového klubu Fulham. Toto není jen o fotbale. Je to o historii, kultuře, fanoušcích a emocích, které tento klub definují. V každém dílu přivítáme fanouška jiného týmu Premier Le…
24 epizod
0 odběratelů
10.

MišMaš
MišMaš. Takovej můj Podcast “Diary” Nemyslím si, že bych měla na předání něco nového nebo převratného co už někde není. Na druhou stranu, kde by jsme byli kdyby každej skončil s tím, co ho baví při zjištění že už někde něco podobnýho je. O čem teda podcast vlastně bude?…
3 epizod
0 odběratelů
11.

Phone Side
Český podcast o mobilních telefonech. Software/hardware phonesidecz@gmail.com
7 epizod
0 odběratelů
12.

LAHODNÝ BENEDIKT
Ahoj, jsem Denisa, babyfood blogerka. Začala jsem na mateřské dovolené, když jsem chtěla vařit lahodné recepty mému synovi a dopadlo to tak, že jsme se projedli až k blogu Lahodný Benedikt :) Měla jsem to štěstí, že jsem byla přijata do mezinárodního vzdělávání Výživové…
6 epizod
1 odběratel
13.

Svět je plný chutí by Kinley
Svět je plný chutí a s Kinley je můžete poznat všechny. Víme, jak moc milujete cestování, a jak složité to s ním teď nějakou dobu bylo. Rozhodli jsme se vám zpříjemnit čekání na další výlet naším cestovatelským podcastem. Zavřete oči se, ponořte se do vzpomínek na cesto…
4 epizod
0 odběratelů
14.

ZSV: Příprava na Vysokou školu 🎧🎓
Podcasty k SCIO ZSV: 🎧 Přijímačky na VŠ jsou za dveřmi! A my jsme tvůj spolehlivý průvodce. Jsme tvůj ultimativní průvodce k MASTERINGU SCIO testů! Zapomeň na biflování – s námi pochopíš Právo, Politologii, Ekonomii a další předměty. 🎓 Začni s námi makat na tvém per…
51 epizod
0 odběratelů
15.

Business party
Leadeři českého byznysu v podcastu Aleše Vyskočila na Youradio Talk. Co jste v rádiu neslyšeli, otevřeně, s nadhledem.
1 epizoda
1 odběratel
18.

如何通过自助涨粉平台提升你的职业规划师账号影响力,吸引更多学员!
小赵是一名职业规划师,他帮助许多人制定职业发展计划,特别是在求职面试和职场晋升方面。然而,他的社交媒体账号粉丝增长较慢,且学员咨询量不高。通过自助涨粉平台,他选择了‘微博粉丝’和‘今日头条话题阅读’等功能,迅速提高了自己的内容曝光量。平台帮助他精准吸引了对职业规划感兴趣的人群,学员报名量大幅增长。 “通过平台的精准推广,我的职业规划课程吸引了更多求职者和职场人士。” How Career Planners Can Use Self-Serve Growth Tools to Boost Followers and Client Eng…
0 epizod
0 odběratelů
19.

Zrnka života
Podcast o životě jedné obyčejné holky, autorky blogu Mezi kávou a objektivem. Jmenuji se Petra a jsem milovnice kávy, hobby fotografka, ale také snílek, vášnivý čtenář a rádoby písálek. Ráda bych zde s Vámi sdílela střípky z mého života, své zkušenosti, postřehy či tipy…
28 epizod
0 odběratelů
21.

Dismančata
Dismanův rozhlasový dětský soubor se během své devadesátileté historie stal fenoménem, který v Česku ani ve světě nemá obdoby. Jeho členové vystupovali po boku Michaela Jacksona, získali řadu ocenění včetně legendárního Oscara, své zkušenosti ze souboru ale dokázali vyu…
7 epizod
0 odběratelů
22.

Holky ze stavby
Eva je holka ze stavby. Pracuje jako stavební projektant a všimla si, že na české podcastové scéně stavební téma určené pro všechny (i laiky a studenty) chybí. A protože ženy na stavbě jsou často českou veřejností opomíjená menšina, tento podcast by se na ně rád zaměřil…
13 epizod
20 odběratelů
23.

RoastMe Podcast
RoastMe je podcast o lidech, kteří dávají kávě duši. Společně nahlížíme do zákulisí českých pražíren a objevujeme příběhy těch, kdo tvoří výběrovou kávu. Každý díl je inspirací, jak káva vzniká, voní a žije. Sleduj nás a objev kouzlo kávy, jak ji ještě neznáš. IG: h…
20 epizod
0 odběratelů
25.